Uw backoffice uitbesteden in Zwijndrecht

Backoffice Zwijndrecht door payoffice.nl

Zwijndrecht groeit. Het aantal bewoners en het aantal vacatures neemt de laatste jaren toe. Dat betekent dat uw (uitzend)buro ook aan groei onderhevig is en u uw medewerkers graag goed wilt verzorgen.

Professionele backoffice ondersteuning zorgt ervoor dat u zich niet meer druk hoeft te maken om de tijdrovende en complexe salarisadministratie van uw uitzendkrachten. Tijdwinst dus. Tijd die u graag besteedt aan uw eigen onderneming en uw eigen kernactiviteiten. Onze betrouwbare backoffice specialisten nemen de dagelijkse (administratieve) ondersteuning van uw uitzendkrachten volledig uit handen zonder dat u de regie kwijt bent.

Wat doet Payoffice?

Ongeacht het aantal uitzendkrachten dat u momenteel op de loonlijst heeft staan, kost de loonadministratie veel tijd. Payoffice biedt efficiënt en professioneel backoffice ondersteuning bij uw loon- en salarisadministratie. Wij zijn landelijk actief en dankzij ons eigen softwarepakket heeft u, net als uw uitzendkrachten in Zwijndrecht, toegang tot alle relevante informatie en kunt u wijzigingen doorgeven. Telefonisch staan wij u en uw uitzendkrachten ter beschikking om uw vragen te beantwoorden. Dat betekent voor u veel minder zorgen, een flinke tijdwinst en meer slagkracht om uw flexibele medewerkers tevreden aan het werk te houden.

Wij doen het voor u.

In een geheel vrijblijvend onderhoud lichten wij graag toe wat Payoffice voor u kan betekenen. Zo maakt u straks bijvoorbeeld gebruik van onze uitgebreide kennis op backoffice-gebied en onze efficiënt geregelde administratie. En dat alles voor een zeer aanvaardbaar tarief. Wat kunnen we nog meer voor u betekenen:

  • Contracten met uitzendkrachten opstellen en bewaken;
  • Het verzorgen van uw jaaropgaven;
  • Advies en ondersteuning bij langdurig ziekte en ontslagprocedures;
  • Uren-, loon- en salarisadministratie;
  • Informatie over mogelijke arbeidsovereenkomsten;
  • Verwerking cao– en wetswijzigingen.

Backoffice ondersteuning in Zwijndrecht

Wilt u ook meer weten over wat backoffice ondersteuning voor uw bedrijf in Zwijndrecht kan betekenen? Neem dan contact op met Payoffice B.V. Telefonisch 040 – 30 38 500 of per e-mail info@payoffice.nl. Graag staan wij u te woord!