Backoffice catering

Catering besteedt backoffice voor uitzendkrachten uit

Backoffice catering door payoffice.nl

Wij hoeven u niet te vertellen dat er veel komt kijken bij het runnen van een cateringbedrijf. Elk beetje hulp dat u daarbij krijgt, is dan ook van harte welkom. Ook al komen daar kosten bij kijken, er is veel voor te zeggen om u op uw kernactiviteiten te focussen. Daar creëert u immers meerwaarde; daar ligt de winst voor het oprapen. In uw geval betekent dat het bedienen van klanten, het voorbereiden van eten en het bijwonen van evenementen. Het is dan ook een goed idee om vervelende klusjes uit te besteden.
De salarisadministratie voor uitzendkrachten is zo’n klus. Maandelijks dient u de loonbetalingen voor hen te verzorgen, belasting af te dragen en eventueel contracten te verzorgen. Misschien is er een uitzendkracht langdurig ziek en moet die doorbetaald krijgen. Tel daar het jaarverslag bij op en we hebben het over een verantwoordelijkheid die u liever aan een betrouwbare partij overlaat. Payoffice B.V. is zo’n partij. Als backoffice ondersteuner zijn wij één van de grootste en populairste dienstverleners van Nederland met betrekking tot uitzendkrachten.

backoffice catering

Minder zorgen met backoffice ondersteuning

Wij gaven het hierboven al aan: in de catering heeft u uw handen vol aan het bereiden en serveren van maaltijden. Om over de logistieke ondersteuning maar niet te spreken. De deskundige experts van Payoffice B.V. nemen u heel wat zorgen uit handen met administratieve ondersteuning op het gebied van de verloning van uitzendkrachten. Online geven uw uitzendkrachten hun gewerkte uren door en kunnen ze hun eerdere loonstrookjes inzien. Wij betalen hen vervolgens stipt en snel. Ook voor vragen kunnen ze voortaan bij ons terecht. Wel zo prettig voor u, toch?

Gegarandeerd de beste voor uw backoffice

Dat backoffice ondersteuning voor cateraars niet duur hoeft te zijn, bewijst Payoffice. Dankzij onze gestroomlijnde aanpak besparen wij veel kosten en dat merkt u als u bij ons een offerte aanvraagt. In de praktijk werkt het zo: wij factureren u wekelijks op basis van het totale brutoloon dat in uw bedrijf wordt uitbetaald, vermenigvuldigd met een lage omrekenfactor. Dus waar wacht u nog op? Neem nu contact op via 040 – 30 38 500 om de mogelijkheden van backoffice ondersteuning voor de catering te bespreken.