Payoffice Academy!

Leren is leuk! Dus waarom zou je er ooit mee stoppen? 

Met die gedachte heeft Payoffice haar eigen Academy opgestart. Je bent namelijk nooit te oud om te leren. Zeker niet in een vakgebied waar je elke dag lekker aan het werk gaat.

In onze Academy bieden we diverse opleidingen aan. Die kun je online of klassikaal volgen. Zie je een leuke cursus staan? Of zoek je er een die er nog níet tussen staat? Neem gerust contact op met ons of met jouw uitzender. 

Groei verder in de Payoffice academy!

Leren is een ‘must’. En leren is niet alleen ‘slim’ om te doen, het levert je ook veel meer zelfvertrouwen en kansen op. Bij Payoffice willen daarom graag dat je voortdurend blijft werken aan je kennis. Daar helpen we je natuurlijk graag bij.

De arbeidsmarkt verandert. Veel beroepen worden geautomatiseerd, andere banen verdwijnen door nieuwe technologische ontwikkelingen. Gelukkig komen er ook steeds meer andere en nieuwe banen bij die om specifieke kennis en opleiding vragen. Payoffice zette daarom de eigen ‘Academy’ op. Al onze medewerkers kunnen hier een training of opleiding volgen die zij nodig hebben voor hun carrière.

Ben jij als intermediair benieuwd naar de mogelijkheden die de Academy biedt voor jouw medewerkers? Door een ruim Scholingsbudget brengen wij jouw toppers naar een hoger niveau!  De ‘Top 3’ van de meest populaire opleidingen in 2021 hebben we hieronder op een rij gezet. Neem gerust contact met ons op als je meer over de Payoffice Academy wilt weten.

Heftruck

payoffice-heftruck-certificaat

Code 95

payoffice-code-95

VCA diploma

vca-diploma-payoffice

VCA diploma

Steeds meer bedrijven eisen van onze medewerkers dat zij over een geldig VCA diploma beschikken. Dit diploma toont aan dat zij over de basiskennis beschikken om (met name in de bouw) in een risicovolle omgeving veilig werkzaamheden kunnen uitvoeren. Ze hebben kennis van de wet- en regelgeving, herkennen gevaarlijke handelingen en situaties én weten hoe zij deze kunnen voorkomen.

Met een VCA basis cursus vergroten onze mensen zowel hun eigen veiligheid als ook de veiligheid van hun collega’s. Ook de kans op het vinden van een nieuwe job is natuurlijk veel groter.

Inmiddels zijn al 1,5 miljoen medewerkers in het bezit van zo’n VCA Diploma. Heb je ook interesse om het te halen? Neem contact op met de Payoffice Academy!

Heftruck certificaat

Het heftruckcertificaat is niet verplicht maar veruit de meeste werkgevers eisen van hun heftruckchauffeurs een geldig en recent certificaat. In onze Academy bieden wij onze medewerkers de mogelijkheid het certificaat snel te halen of te verlengen.

In deze opleiding leren de deelnemers alles over de heftruck (bediening, besturing en onderhoud),  over het veilig en efficiënt laden en lossen én over de regels en wetten die bij het besturen van een reach- of heftruck horen. De opleiding bevordert niet alleen de productiviteit van de chauffeur, ook de veiligheid op de werkvloer wordt vergroot.

Bovendien kan een opdrachtgever, in geval van een ongeluk met een hef- of reachtruck,  zowel de arbeidsinspectie als de verzekeraars ervan overtuigen dat de werknemer kundig en op de hoogte was van de werking van de heftruck en de bij geldende veiligheidsregels en wetten.

Code 95

Code 95 is een Europese richtlijn die werd ingevoerd om de verkeersveiligheid op de weg te vergroten en het aantal ongelukken met vrachtwagens te verminderen. Ook het terugdringen van het brandstofverbruik en de CO2 uitstoot zijn doelstellingen.

Iedere beroepschauffeur op een vrachtwagen of een bus moet in het bezit zijn van een code 95. Deze Europese code wordt bijgeschreven in het rijbewijs van de chauffeur en moet iedere vijf jaar worden verlengd. Dat kan echter alleen als er in die vijf jaar 35 uur nascholing is gevolgd, zowel theoretisch als in de praktijk.

Via onze Academy is het mogelijk om zowel de basiskwalificatie te behalen als de 35 uur nascholing te volgen die nodig zijn voor het verlengen van de Code.