Informatie

Backoffice ondersteuning voor ondernemers

Het uitbesteden van de backoffice is geschikt voor mensen die uitsluitend willen ondernemen. Payoffice B.V. is een professional op het gebied van backoffice ondersteuning. Wij zijn de beste aanbieder in Nederland dankzij een unieke garantie: vindt u een beter bedrijf voor backoffice ondersteuning, dan verlagen wij ons tarief. Maar voor wie is het uitbesteden van de backoffice geschikt? Ondernemers die uitsluitend willen ondernemen en zich niet bezig willen houden met de financiële en administratieve verplichtingen zullen de voordelen van backoffice ondersteuning direct inzien.

Backoffice voor de uitzendbranche

Payoffice B.V. biedt backoffice ondersteuning voor uitzendbureaus. Dit is een zeer effectieve service voor uitzendbureaus, wij houden ons bezig met backoffice werkzaamheden van uw uitzendbureau en dit kunnen wij geheel uit handen nemen. Spreekt dit u aan en wilt u zich volledig ontzorgen en kunnen richten op uw core business? Of bent u van plan om uw werving- en selectiebureau uit te breiden met uitzenden en misschien ook met detacheren, zonder al te hoge investering te doen? Dan is Payoffice B.V. backoffice support de ideale keuze voor uw uitzendbureau.

Salarisadministratie uitbesteden

Wilt u graag de salarisadministratie en loonadministratie uitbesteden? Dit kan! Het uitbesteden van de backoffice aan bedrijf zoals Payoffice B.V. neemt u veel werk uit handen. U wordt ontlast op verschillende gebieden, maar u bent de ondernemer en u blijft wel de kapitein op het schip! Daardoor blijft u ook verantwoordelijk voor de werving, selectie, het aannemen van nieuw personeel, en de planning/roostering, ook over de hoogte van het salaris van de medewerkers (minimaal conform CAO) bent u de baas. U regelt nog steeds de dagelijkse aansturing/leiding op de werkvloer.

backoffice administratie