Backoffice uitbesteden

  1. Home
  2. /
  3. Backoffice
  4. /
  5. Backoffice uitbesteden

Backoffice uitbesteding

Tegenwoordig zijn de risico’s op betrekking tot de debiteuren voor bedrijven groot, dit is de reden waarom tegenwoordig steeds meer ondernemers kiezen om hun backoffice uit te besteden aan een derde partij.

Payoffice B.V. is volledig geautomatiseerd om al deze taken van u als werkgever over te nemen. Wanneer u de backoffice volledig uitbesteed heeft u alle tijd voor uw core-business.

Het werven en selecteren van uitzendkrachten, het registreren van uren, het opstellen van jaaropgaven en andere zaken op het terrein van salarisadministratie en loonadministratie vergen vaak veel kostbare tijd.

Dan is Payoffice B.V. backoffice de ideale keuze voor uw organisatie. Wij bieden u volledig gecertificeerde backoffice services. Daarbij kijken wij verder dan alleen de overname van de salarisadministratie en loonadministratie.

backoffice administratie

Vraag een offerte aan

Er kan geheel vrijblijvend een offerte aan worden gevraagd, zodat u weet waar u aan toe bent. Neem contact op voor een offerte op maat. Op kantooruren zijn wij bereikbaar op tel.

040 – 30 38 500.

Backoffice uitbesteden voor uw bedrijf

U kunt uw backoffice uitbesteden aan Payoffice B.V., dan heeft u geen omkijken naar uw backoffice. Wij nemen de volledige backoffice over, wij verzorgen voor u uw de gehele of gedeeltelijke salarisadministratie. Natuurlijk gebruiken we uw logo op al onze documenten zodat de samenwerking tussen Payoffice B.V. en uw bedrijf duidelijk is.

Uw organisatie houdt nu meer tijd over om te focussen op andere belangrijke zaken dan het werven, selecteren en plaatsen van uitzendkrachten. U zult zo meer omzet genereren en harder kunnen groeien dan dat u ooit had kunnen voorstellen.

Of je je nou richt op de horeca, op de bouw of bijvoorbeeld op de transportsector, aan Payoffice kan je snel en gemakkelijk de backoffice van je onderneming uitbesteden.

Ongeacht de branche waarin je werkzaam bent. Met al onze kennis en ervaring én ons ultramoderne software pakket, zijn wij in staat om maatwerk te leveren.

Of het nu gaat om schoonmakers of scheepsbouwers, leraren of zorgpersoneel, Payoffice maakt de backoffice voor iedereen makkelijk en overzichtelijk. Dat deden wij inmiddels al in onderstaande branches.

Wat kunt u verwachten van ons

Payoffice B.V. is de partner zicht te laten ontfermen over uw backoffice, het grote voordeel dat Payoffice B.V. met zich meedraagt is dat we volledig geautomatiseerd zijn en dat wij de software naar uw wensen kunnen aanpassen.

Wij helpen u met onder andere

– Wij helpen bedrijven met de backoffice
– Uw focus blijft gericht op het ondernemen
– Uw salarisadministratie keurig geregeld
– Wij zijn een betrouwbare, vakkundige partner in backoffice ondersteuning
– Altijd scherpe tarieven

Benieuwd naar onze backoffice tarieven die wij hanteren voor uw organisatie? Neem contact op voor een offerte op maat. Op kantooruren zijn wij bereikbaar op tel. 040 – 30 38 500.