Payroll aanvragen

Wat is payrolling?

Payrollen is een vorm van factoring. Met payroll wordt de werkgever door payrollbedrijf geholpen met het uitbetalen van zijn personeel. De payroll-factuur bijvoorbeeld gemiddeld zo’n drie dagen, dat kan natuurlijk ook sneller maar dat hoeft niet daar zijn verschillende payrollbedrijven voor te vinden die meestal eigen productiecapaciteiten hebben om de payroll enkele uren na het opstellen van de payroll na uit te betalen.

De Payrolling (payroll uitbetalen) payrollbedrijf hoeft dus geen personeel in dienst te nemen en dat scheelt het payroll-bureau veel kosten. De payroll-organisatie zorgt er dan ook voor dat de (werkgever) door haar payroll-informatie benodigd wordt waar hij ze dan ook kan inschakelen bij het inschatten van een payroll-onderneming.

Praktijkvoorbeeld: Een online marketeer ervaren die ik ken had ooit eens overlegd met twee payrollers wat er aan het einde van de maand door payrollbedrijf op haar rekening stond. Het verschil tussen die twee payroll-organisaties was dat bij één payrollbedrijf ze gewoon haar loon overnam en het andere payroll bedrijf betaalde haar via payrolling.

backoffice administratie
payrolling

Payoffice.nl voor payrolling

Inhoud

Vraag een offerte aan

Er kan geheel vrijblijvend een offerte aan worden gevraagd, zodat u weet waar u aan toe bent. Neem contact op voor een offerte op maat. Op kantooruren zijn wij bereikbaar op tel.

040 – 30 38 500.

Payrollbureau

De vergoeding voor werkgevers wordt berekend op basis van hoe hoog het factuurbedrag is en hoeveel payroll uren er gefactureerd worden. Deze manier om te berekenen, vinden veel payroll bedrijven niet erg transparant, maar payrollbedrijven staan erom bekend dat zij een scherp tarief hanteren. Dit is voornamelijk omdat payroll over het algemeen meer administratief geregeld moet worden dan factureren.Payroll Nederland

Wanneer u verzorgd wilt worden door payroll, biedt Payroll Nederland interessante mogelijkheden om thuis te werken of telewerken , zonder dus een payroll organisatie in uw bedrijf direct aanstellen.Payroll uren

Hoeveel payroll-uren kost het? Een payroll-organisatie kan payroll uren in twee soorten vorm aanbieden. Ten eerste is er de payroll-maand, waarbij payrollbedrijf bijvoorbeeld ervoor zorgt dat alle payroll-uren worden verzorgd en afgerekend in één keer per maand. Daarnaast is er op basis van gewerkte payroll-uren ook mogelijkheid om payroll-uren te factureren.

U bent dus niet verplicht om te kiezen voor 1 of andere optie, het hangt helemaal af van wat uw situatie is en hoeveel payroll-uren u wilt laten verzorgen.

Payrolling is goedkoper

Het is belangrijk om te weten dat payroll niet alleen goedkoper is dan eigen personeel inhuren, maar ook beter. Want payroll-bedrijven maken gebruik van de expertise die beschikbaar is in de payroll branche en zij kennen alle procedures voor payroll-betalingen, er wordt gekeken naar loonbelasting en sociale premies enzovoort. Bovendien kan er op ieder moment worden ingegrepen door payroll-uitvoerders die direct in contact staan met payroll-organisaties.Payroll verzorging

Verzorg payroll uren of payroll facturatie, Payroll Nederland biedt een online payroll calculator die u snel en eenvoudig kunt gebruiken om te berekenen wat het payroll-bedrag is dat u per payroll-uur moet betalen aan payroll Nederland. Let op: de resultaten zijn slechts indicatief! Voor meer informatie staat onze service tevens voor u klaar via telefoonnummer 040 20 38 500 of via email. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuzes in verband met payroll.

Voor payroll uren, payroll formules of payroll facturatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met Payroll Nederland . De payroll calculator kan niet worden gebruikt om een payroll-verzoek in te dienen bij ons! Het is slechts bedoeld als indicatief resultaat en mag dus niet als payroll aanvraag worden ingediend.