ZZP zorgsector

Backoffice ondersteuning voor zzp'ers en bemiddelaars in de zorgsector

ZZP zorgsector door backofficebureau payoffice

In de zorgsector is de laatste jaren de vraag naar goed zorgpersoneel alleen maar toegenomen. Vaak wordt de toenemende vraag daar opgevangen door eigen werknemers wat zorgt voor een hoge werkdruk. Het komt regelmatig voor dat de grens van de eigen capaciteit wordt bereikt. Er vallen gaten in het rooster of er is sprake van een structureel tekort. De inzet van flexibele krachten, zoals zzp’ers, is dan vaak de oplossing.

Voor veel zorginstellingen is dit de dagelijkse praktijk. Zij hebben daarvoor vaak een apart flex-bureau dat de dagelijkse inzet van flexibele medewerkers beheert. Een bureau waar u als bemiddelaar of zzp‘er vaak mee te maken heeft.

Steeds meer zzp'ers in de zorg

De laatste jaren is het aantal zzp‘ers in de zorg flink toegenomen. Zorgverleners kiezen ervoor om in deeltijd of voltijd als zzp’er aan de slag te gaan. Dit geeft ze de controle over hun eigen werktijden terug en het betaalt meestal nog beter ook.

Nadeel voor u als zzp’er of bemiddelaar is dat er van u ook wordt verwacht dat u zelf uw debiteurenbeheer verzorgt en contracten en overeenkomsten beheert. En dat is nou juist waarmee een gespecialiseerde backoffice ondersteuning als Payoffice B.V. u van dienst kan zijn.

Betrouwbare backoffice

Steeds meer ondernemers, bemiddelaars of zzp’ers kiezen ervoor hun backoffice taken uit te besteden aan een betrouwbare backoffice ondersteuner als Payoffice B.V. Deze neemt u heel wat werk (en soms zorgen) uit handen.

Wij werken met een door ons ontwikkeld ICT-platform. Dit biedt ons de mogelijkheid u het maatwerk te

Contracten en overeenkomsten bijvoorbeeld, worden automatisch opgesteld en ter ondertekening aangeboden, nadat vereiste gegevens zijn ingevuld. Er rest de zzp’er en de zorgaanbieder of instelling nog slechts een digitale ondertekening.

Binnen het ICT-platform regelen onze klanten, zorgaanbieders en zzp’ers veel zelf. Iedereen heeft zo ten allen tijde inzage in alle overeenkomsten, facturen, urenbriefjes en loonstroken. Dat is wel zo transparant.

Vraag een offerte aan

U kunt meteen een offerte aanvragen.

Payoffice B.V. – Backoffice Zorgsector Telefonisch (kantooruren): 040 3038500 E-mail: info@payoffice.nl

ZZP

Ook zzp’ers die er over denken om zelf als bemiddelaar aan de slag te gaan, zijn bij ons van harte welkom. Wij staan klaar om u te helpen met alle middelen die ons ter beschikking staan. Want uw succes is ons succes.

backoffice administratie

Uitbetaling loon en BTW-vrijstellingen voor zzp'ers

Belangrijk is dat onze overeenkomsten zo zijn opgesteld dat uw BTW-vrijstelling gegarandeerd blijft. Daarnaast kunnen wij als uw backoffice ondersteuner de zorgaanbieder of instellingen waarvoor u werkzaam bent BTW-vrij factureren.

Nadat uw uren zijn geaccordeerd wordt voor u binnen ons platform automatisch een credit factuur opgesteld en deze wordt binnen 24-uur betaald. U hoeft nooit meer te wachten op uw geld of zelf uw debiteurenbeheer te verzorgen. En u kunt de facturen zelf downloaden en met uw boekhouder delen.

Voordelen van onze backoffice diensten in de zorg

Voor zzp’ers:

– Transparante bemiddelingskosten, geen abonnementen of verborgen kosten.
– Eigen online platform waarin u alles kunt terug vinden met betrekking tot contracten, urenregistratie en facturatie.
– Buiten het invullen van de uren zijn er voor u geen administratieve handelingen.
– Wij factureren de opdrachtgever voor u. Dit betekent dat wij zorgdragen voor het debiteurenbeheer.
– U als zzp’er factureert ons, maar dit gebeurt volledig automatisch als uw uren zijn goedgekeurd. Hier hoeft u zelf verder niets aan te doen.
– U krijgt uw geld binnen 24-uur nadat de uren zijn goedgekeurd.
– Wij zorgen voor overeenkomsten die btw-vrijstelling door de fiscus garanderen.
Ondersteuning bij de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) en desgewenst bij KIWA-certificering.

Voor bemiddelaars:

– Mogelijkheid om facturen van meerdere zzp’ers per zorgaanbieder door te voeren.
– Splitsen van facturen op kostenplaats of project behoort tot de mogelijkheden .Iedere zorgaanbieder heeft een eigen portaal waar alle facturen kunnen worden ingezien en opgevraagd.
– Er is een mogelijkheid voor zorgaanbieders of instellingen om online zelf de uren van zzp’ers goed te keuren. Ze kunnen dan ook direct hun eigen factuur opmaken.
– Marge wordt wekelijks uitbetaald.
– Wij hebben een reseller programma.
– Heldere afspraken voor een zeer betaalbaar tarief

Wij zijn transparant in wat onze dienstverlening u kost. Wij zijn van mening dat de zzp’ers niet teveel moeten betalen voor de diensten die wij en de bemiddelaar leveren. Uiteindelijk is de keuze echter altijd aan u en niet aan ons. U bepaalt altijd uw eigen uur- en verkooptarief.
U zult echter merken dat u nergens een kwalitatief hoogwaardiger en goedkoper alternatief zult vinden.

Wilt u meer weten over het onderbrengen van uw backoffice ondersteuning in de backoffice van Payoffice, die de zorg branche kent als geen ander? Neem dan contact met ons op.