Loonstroken laten verzorgen

Het loonstrookje

Bij de meeste banen wordt de loonstrook afgedrukt en verstuurd. Omdat er steeds groeiende internetters zijn, is het ook mogelijk om de salarisstroken via e-mail te krijgen.

De werknemer kan hierdoor elke keer bij de salarisbetaling inloggen op een online portaal van de werkgever. Hierin vind hij naast het geldbedrag van zijn loon ook berekeningen van belastingen, sociale premies en eventuele vakantiegeld dat hij boekhoudkundig nog tegoed heeft.
backoffice administratie
loonstrook

loonstrookjes laten verzorgen door payoffice.nl

Inhoud

Vraag een offerte aan

Er kan geheel vrijblijvend een offerte aan worden gevraagd, zodat u weet waar u aan toe bent. Neem contact op voor een offerte op maat. Op kantooruren zijn wij bereikbaar op tel.

040 – 30 38 500.

Wanneer de werknemer bij een loonstrookverwerker in dienst treedt, ontvangt hij geen papieren salarisstroken meer maar alle informatie wordt voorgelegd via een online portaal. Binnen dit portaal zijn verschillende informatievelden aanwezig, waaronder ook een overzicht van alle vakantiegeld die nog tegoed is of sociale premies die door de werkgever nog ingehouden moet worden. Hierdoor hoeft de werknemer niet meer naar de loonstrook op zoek te gaan en kan hij al zijn gegevens op één plek terugvinden.

Wanneer een bedrijf besluit om geen papieren salarisstroken meer uit te delen, maar hiervoor in plaats daarvan alle informatie online te verstrekken, moet dit wel even goed overlegd worden met de werknemersorganisaties en payoffice.nl. Dit is vaak een ingrijpende ver waar men binnen het bedrijf mee om moet gaan en waar de loonstrookverwerker zich goed voor wil lenen.

Loonstrook uitbesteden

De salarisstroken door een ander bedrijf laten doen? Een loonstrook of salarisstrook invoeren wordt door velen als zeer vervelend ervaren. Bovendien is het ook nog eens erg tijdrovend om loonstroken in te voeren. Een loonstrook invoeren moet uiteraard niet zo ingewikkeld zijn en kan prima door andere bedrijven gedaan worden.

Hoe werkt loonstroken uitbesteden? Zonder dat u er iets voor hoeft te doen, komt payoffice.nl bijvoorbeeld twee maal per week langs om lonen in te voeren. Het loon blijft echter lopen, dus als u op vakantie bent of afwezig bent voor andere redenen, hoeft u niets te doen.

U heeft de loonstroken en salarisstroken simpelweg zelf bijvoorbeeld thuis liggen en stuurt deze loonadministrateur naar de afspraken toe zodat hij de lonen kan invoeren. Hebt u geen tijd? Geef dit dan door aan payoffice.nl