salarisadministratie uitbesteden

☎ 040 - 30 38 500

backoffice bedrijf van Nederland

Salarisadministratie voor uitzendkrachten uitbesteden?

Salarisadministratie uitbesteden aan payoffice.nl

Een bedrijf dat backoffice ondersteuning biedt, zoals Payoffice B.V., neemt u veel werk uit handen. U wordt ontlast op verschillende gebieden, maar u bent de ondernemer en u blijft wel de kapitein op het schip! Daardoor blijft u ook verantwoordelijk voor de planning/roostering, over de hoogte van het salaris van de uitzendkrachten (minimaal conform CAO) en bent u de baas.

U regelt nog steeds de dagelijkse aansturing/leiding op de werkvloer (wie doet wat). U bent ook verantwoordelijk voor huisvesting, materiaal, kleding en vervoer en de aansprakelijkheidsverzekering. Bij externe backoffice ondersteuning gaat het erom dat u van de werving- en selectieprocedure en alle administratieve rompslomp verlost bent, zodat u zich kan concentreren op uw kerntaken.

Backoffice uitbesteden voordelen

U houdt meer tijd over wanneer u kiest voor het uitbesteden van de werving- en selectieprocedure en van de salarisadministratie aan een extern bedrijf met veel ervaring in het verzorgen van backoffices. Deze tijd kunt u goed gebruiken om te ondernemen. Voor veel ondernemers en werkgevers is dit dan ook de belangrijkste reden om gebruik te maken van backoffice ondersteuning.

Wilt u ook graag weten wat het met uw onderneming gaat doen als u kiest voor het uitbesteden van de werving- en selectieprocedure van kandidaten, de loonadministratie en salarisadministratie? Gaat u dan eens voor uzelf na hoeveel tijd u hiermee kwijt bent en hoe fijn zou het zijn als dat voor u wordt gedaan? U heeft er zelf geen omkijken naar, alles is goed geregeld en u heeft tijd over om te ondernemen.

Hierdoor kunt u veel nieuwe klanten binnenhalen en alles betreffende uitzendkrachten en de administratie gaat gewoon door. Een droom voor u als ondernemer die nu uit kan komen, want hierdoor kunt u opgelucht ademhalen en hoeft u zich hier niet druk over te maken. Payoffice B.V. staat voor u klaar als u er klaar voor bent om deze stap te zetten!

telefoonnummer backoffice

Vraag een offerte aan

Er kan geheel vrijblijvend een offerte aan worden gevraagd, zodat u weet waar u aan toe bent. Neem contact op voor een offerte op maat. Op kantooruren zijn wij bereikbaar op tel. 040 – 30 38 500.

Terugbelverzoek

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.