Salarisadministratie uitbesteden

Salarisadministratie uitbesteding

Een bedrijf dat backoffice ondersteuning biedt, zoals Payoffice B.V., neemt u veel werk uit handen. U wordt ontlast op verschillende gebieden, maar u bent de ondernemer en u blijft wel de kapitein op het schip! Daardoor blijft u ook verantwoordelijk voor de planning/roostering, over de hoogte van het salaris van de uitzendkrachten (minimaal conform CAO) en bent u de baas.

U regelt nog steeds de dagelijkse aansturing/leiding op de werkvloer (wie doet wat). U bent ook verantwoordelijk voor huisvesting, materiaal, kleding en vervoer en de aansprakelijkheidsverzekering. Bij externe backoffice ondersteuning gaat het erom dat u van de werving- en selectieprocedure en alle administratieve rompslomp verlost bent, zodat u zich kan concentreren op uw kerntaken.

backoffice administratie
salarisadministratie

Salarisadministratie uitbesteden bespaart tijd en geld

Inhoud

Vraag een offerte aan

Er kan geheel vrijblijvend een offerte aan worden gevraagd, zodat u weet waar u aan toe bent. Neem contact op voor een offerte op maat. Op kantooruren zijn wij bereikbaar op tel.

040 – 30 38 500.

Backoffice uitbesteden voor uw bedrijf

U kunt uw backoffice uitbesteden aan Payoffice B.V., dan heeft u geen omkijken naar uw backoffice. Wij nemen de volledige backoffice over, wij verzorgen voor u uw de gehele of gedeeltelijke salarisadministratie. Natuurlijk gebruiken we uw logo op al onze documenten zodat de samenwerking tussen Payoffice B.V. en uw bedrijf duidelijk is.

Uw organisatie houdt nu meer tijd over om te focussen op andere belangrijke zaken dan het werven, selecteren en plaatsen van uitzendkrachten. U zult zo meer omzet genereren en harder kunnen groeien dan dat u ooit had kunnen voorstellen.

loonadministratie uitzendbureau

U houdt meer tijd over wanneer u kiest voor het uitbesteden van de werving- en selectieprocedure en van de salarisadministratie aan een extern bedrijf met veel ervaring in het verzorgen van backoffices. Deze tijd kunt u goed gebruiken om te ondernemen. Voor veel ondernemers en werkgevers is dit dan ook de belangrijkste reden om gebruik te maken van backoffice ondersteuning.

Wilt u ook graag weten wat het met uw onderneming gaat doen als u kiest voor het uitbesteden van de werving- en selectieprocedure van kandidaten, de loonadministratie en salarisadministratie? Gaat u dan eens voor uzelf na hoeveel tijd u hiermee kwijt bent en hoe fijn zou het zijn als dat voor u wordt gedaan? U heeft er zelf geen omkijken naar, alles is goed geregeld en u heeft tijd over om te ondernemen.

Hierdoor kunt u veel nieuwe klanten binnenhalen en alles betreffende uitzendkrachten en de administratie gaat gewoon door. Een droom voor u als ondernemer die nu uit kan komen, want hierdoor kunt u opgelucht ademhalen en hoeft u zich hier niet druk over te maken. Payoffice B.V. staat voor u klaar als u er klaar voor bent om deze stap te zetten!