Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Verzekering bij arbeidsongeschiktheid

Stel je eens voor dat je arbeidsongeschikt raakt, de kosten gaan door terwijl de inkomsten stil liggen. Ruim 80% van de arbeidsongeschikten valt arbeidsongeschiktheid ernstig genoeg aan om daar last van te krijgen. Dit kan voor jaren zijn, en toch is dit een onderbelicht probleem.

Het gevolg hiervan is dat mensen die arbeidsongeschikt raken, vaak failliet gaan terwijl ze nog geld hadden staan bij hun werkgever.

Stel je voor hoe erg het gaat als jouw inkomen stopt en de kosten door blijven gaan. Ruim 80% van arbeidsongeschikten raakt arbeidsongeschiktheid ernstig genoeg aan om daar last van te krijgen, wat voor jaren kan zijn! Toch is arbeidsongeschiktheid een onderbelicht probleem. Het gevolg hiervan is dat mensen die arbeidsongeschikt raken vaak failliet gaan terwijl ze nog geld hadden staan bij hun werkgever.

backoffice administratie

Vraag een offerte aan

Er kan geheel vrijblijvend een offerte aan worden gevraagd, zodat u weet waar u aan toe bent. Neem contact op voor een offerte op maat. Op kantooruren zijn wij bereikbaar op tel.

040 – 30 38 500.

Geen uitkering van overheid

Van de overheid hoef je vaak geen uitkering te verwachten als zelfstandig ondernemer. Dat is ook logisch. Als je van plan bent om werknemer te worden, dan hebben de meeste grote bedrijven een pensioenfonds en staan ze garant voor uitkeringen als je ziek wordt of erger. En dat kan prima, want daar betaal je toch ook premie voor?

Het kan echter toch gebeuren dat u arbeidsongeschikt wordt en geen uitkering krijgt van de overheid. Hierna vertellen we wat u in zo’n geval moet doen, welke verzekeringsmogelijkheden u hebt en wat de gevolgen zijn als u toch gewoon doorwerkt.