Backoffice elektrotechniek

Administratie voor elektrische technieken

Er is in Nederland een hopeloos tekort aan vakkundig technisch personeel. Dat geldt ook voor de elektrotechniek. Wie in deze sector werkzaam is, weet hoe breed de toepassingen zijn waarvoor elektrotechnici worden ingezet. Het is dan ook evident dat er een probleem is wanneer er een tekort is aan elektrotechnische ingenieurs.
Elektrotechniek is een technische discipline die zich bezighoudt met de toepassing van elektriciteit en elektromagnetische velden. Het vakgebied valt uiteen in verschillende disciplines zoals elektronica, energietechniek, meettechniek, meet- en regeltechniek, elektromechanica en telecommunicatietechniek. Dat betekent dat elektrotechniek een integraal onderdeel is van verschillende maatschappelijke sectoren zoals onder meer sport, muziek, industrie, gezondheidszorg of verkeersveiligheid. Dankzij elektrotechniek functioneren de matrix borden boven de snelweg en is communicatie via smartphones mogelijk. Elektrotechniek levert dus een wezenlijke bijdrage aan een gemakkelijker en aangenamer leven.

backoffice elektrotechniek

Daarom backoffice ondersteuning

Payoffice B.V. begrijpt het belang van elektrotechniek voor de samenleving. Daarom maken wij jouw leven aangenamer en gemakkelijker met onze hoogwaardige backoffice ondersteuning. Met onze complete backoffice ondersteuning hoef je niet langer zelf op zoek naar bekwaam personeel of vacatures uit te zetten bij verschillende partijen om goed opgeleide vakmensen te vinden. Net als dat lastige vragen van uitzendkrachten tot het verleden behoren, geldt dat evenzeer voor de administratieve rompslomp die erbij komt kijken.

De backoffice ondersteuning van Payoffice B.V. houdt namelijk in dat wij de gehele werving- en selectieprocedure van geschikte uitzendkrachten van je overnemen. Wij zorgen dat voor het tijdig uitbetalen van hun lonen, het opstellen van arbeidscontracten, de begeleiding bij ontslagprocedures en het verwerken van wets- en cao-wijzigingen. Doordat wij je administratief ontzorgen, heb jij meer tijd om je winst te maximaliseren.

Dankzij ons inhouse softwarepakket waarmee uitzendkrachten hun gewerkte uren kunnen doorgeven en relevante documentatie kunnen inzien, bespaar je enorm veel tijd. Tijd die je nu weer in je corebusiness kunt investeren. Met de backoffice ondersteuning van Payoffice B.V. worden wij jouw externe administratieve afdeling, terwijl je zelf de touwtjes in handen houdt. Deze gestroomlijnde aanpak is niets minder dan een win-win situatie.

Wil je meer weten over onze backoffice ondersteuning? Neem dan nu contact op om een afspraak te maken.