Backoffice catering

Backoffice uitzendkrachten uitbesteden voor Hospitality

Backoffice hospitality door payoffice.nl

De Hospitality is een bijzonder competitieve branche, waarin u geen steek wilt laten vallen. Het liefst richt u alle aandacht op uw kernactiviteiten, maar allerlei randzaken gooien roet in het eten. Nu is het wellicht niet eerlijk om de loonadministratie voor uitzendkrachten een ‘randzaak’ te noemen, maar u weet wat wij bedoelen: u genereert er niet direct omzet mee.
Alhoewel het een grote stap voor een bedrijf betekent, kan het uitbesteden van de zogeheten backoffice voor uitzendkrachten meteen verschil maken. Een positieve verandering die u onmiddellijk in uw bedrijfsresultaat merkt. U hoeft immers geen mankracht en aandacht meer aan de werving- en selectieprocedure van de juiste uitzendkrachten en de administratieve rompslomp daaromheen te besteden, maar kunt u volledig richten op uw Hospitality-activiteiten. Een backofficebedrijf maakt dat mogelijk.

backoffice hospitality

Kies voor Payoffice B.V.?

Payoffice B.V. heeft een in eigen huis ontwikkeld softwarepakket welke alle partijen heel veel tijd en moeite bespaart. Uw uitzendkrachten checken online hun loonstrookjes en kunnen hun gegevens wijzigen. Ook per telefoon zijn wij prima bereikbaar, wat veel reiskosten scheelt. En dat merkt u aan onze prettige tarieven.
Meer weten over het uitbesteden van uw backoffice aan een ware specialist? Neem contact met ons op om te ontdekken hoe Payoffice B.V. u kan helpen flinke sprongen in de Hospitality branche te maken.