Backoffice industrie

Industrie kiest voor backoffice uitbesteding

Backoffice industrie door payoffice.nl

Zware machines, gevaarlijke stoffen, stoere fabriekswerkers, ploegendiensten rond de klok: welke stereotypen van de industrie ook op uw bedrijf van toepassing zijn, het tikken op een toetsenbord en gebogen over stapels papieren zitten past er simpelweg niet bij. De salarisadministratie voor uw uitzendkrachten is dan ook iets dat u beter aan een gespecialiseerd kantoor overlaat. Een backofficebedrijf legt zich helemaal toe op de gehele werving- en selectieprocedure van geschikte uitzendkrachten, het uitbetalen van hun lonen, het opstellen van arbeidscontracten, begeleiding bij ontslagprocedures en het verwerken van wets- en CAO-wijzigingen.
Stelt u zich eens voor dat u aan de bovenstaande werkzaamheden geen tijd en moeite meer kwijt bent! Het is mogelijk wanneer u Payoffice B.V. in de arm neemt. Met jarenlange ervaring en hoogopgeleide medewerkers zijn wij een betrouwbare en efficiënte partij als het om backoffice werkzaamheden gaat. Maar dat is niet alles; dankzij onze gestroomlijnde aanpak zijn wij ook nog eens zeer voordelig.

Uw online backofficebedrijf

U krijgt de beschikking over ons in huis ontwikkeld softwarepakket waarmee uw uitzendkrachten en u de gewerkte uren kunnen doorgeven en eerdere loonstrookjes kunnen inzien. Voor vragen over hun contract of bijvoorbeeld over loonbetaling bij ziekte, kunnen uw uitzendkrachten direct bij ons terecht. In feite zijn wij uw externe administratieve afdeling, terwijl u de touwtjes in handen houdt en beslist wie u aanneemt of ontslaat.

Als u met ons in zee gaat, krijgt u wekelijks een factuur van ons. Het factuurbedrag daarop is gebaseerd op het totale brutoloon in uw industriële bedrijf, vermenigvuldigd met een omrekenfactor.

Dus waar wacht u nog op? Neem nu contact op voor een afspraak.