Backoffice metaal en techniek

Metaal en techniek kiest voor backoffice uitbesteding

Backoffice metaal en techniek door payoffice.nl

Het is hard werken in een competitieve sector als die van metaal en techniek. Geen wonder dat u mogelijkheden verkent om uw werkdruk te verlichten. Het inhuren van een backofficebedrijf is wat dat betreft en een goede optie. Payoffice B.V. heeft enkele grote spelers in de metaal- en techniek-branche in het klantenbestand. Graag voegen wij u daar aan toe door u van dienst te zijn op het financieel administratief vlak. Concreet kunnen wij uw werving- en selectieprocedure voor geschikte uitzendkrachten met de daarbij behorende loonadministratie verrichten, de loonbetalingen verrichten, ervoor zorgen dat u aan CAO- en wetswijzigingen voldoet, arbeidscontracten verzorgen en vragen van uw uitzendkrachten beantwoorden.

Online betekent beter

Waar andere backofficebedrijven nog met papiertjes en formulieren werken, heeft Payoffice B.V. zich vol energie op de 21e eeuw gestort. Zo hebben wij een softwarepakket laten ontwikkelen waarmee wij onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Wanneer u met ons in zee gaat, krijgen uw uitzendkrachten en u hier toegang toe. Het voordeel van die software? Iedereen geeft de gewerkte uren online door en kan ook via een beveiligde internetverbinding de eerdere loonstrookjes inzien. Wij werken hierdoor sneller en kunnen zo stipt de lonen aan metaal- en techniekprofessionals betalen.

Gegarandeerd de betere prijs

U betaalt niet graag teveel. Sterker nog: u bent op zoek naar een backofficebedrijf dat u zo goed mogelijk tegen het betere tarief van dienst kan zijn. Bij ons valt u met de spreekwoordelijke neus in de boter. Payoffice B.V. kan door de gestroomlijnde aanpak namelijk veel kosten besparen, wat u weerspiegelt ziet op de facturen.
Dus waar wacht u nog op? Nu u hier toch bent, is dit uw kans om spijkers met koppen te slaan. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek, waarbij Payoffice B.V. een scherpe offerte zal uitbrengen. Tot ziens?

Terugbelverzoek

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.