Backoffice metaal en techniek

Uw koeriers in goede handen

Backoffice koeriersdienst door payoffice.nl

Nederland telt maar liefst 14.000 transport- en koeriersbedrijven. Met de opkomst van internet, het verminderen van het aantal winkels en de opkomst van digitale grootgrutters als Bol.com, Amazon en Zalando, is het pakketvervoer uitgegroeid tot een miljarden business. Alleen al in Nederland werd 416 miljoen ton aan goederen vervoerd. Dat betekent niet alleen een logistieke uitdaging, het legt ook een zware druk op de duizenden grotere en kleine transportbedrijven die dagelijks flexwerkers inzetten in de almaar groeiende transportbranche.
De vooruitzichten zijn rooskleurig. Het pakketvervoer heeft een enorme vlucht genomen en de vraag om goed en gekwalificeerd personeel neemt navenant toe. Transport- en koeriersdiensten trekken alles uit de kast om de juiste chauffeurs aan boord te krijgen en juist dáár wil de ondernemer zijn aandacht op vestigen. 

Online betekent beter

Waar andere backofficebedrijven nog met papiertjes en formulieren werken, heeft Payoffice B.V. zich vol energie op de 21e eeuw gestort. Zo hebben wij een softwarepakket laten ontwikkelen waarmee wij onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Wanneer u met ons in zee gaat, krijgen uw uitzendkrachten en u hier toegang toe. Het voordeel van die software? Iedereen geeft de gewerkte uren online door en kan ook via een beveiligde internetverbinding de eerdere loonstrookjes inzien. Wij werken hierdoor sneller en kunnen zo stipt de lonen aan metaal- en techniekprofessionals betalen.

Gegarandeerd de betere prijs

U betaalt niet graag teveel. Sterker nog: u bent op zoek naar een backofficebedrijf dat u zo goed mogelijk tegen het betere tarief van dienst kan zijn. Bij ons valt u met de spreekwoordelijke neus in de boter. Payoffice B.V. kan door de gestroomlijnde aanpak namelijk veel kosten besparen, wat u weerspiegelt ziet op de facturen.
Dus waar wacht u nog op? Nu u hier toch bent, is dit uw kans om spijkers met koppen te slaan. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek, waarbij Payoffice B.V. een scherpe offerte zal uitbrengen. Tot ziens?