Backoffice retail

Retail heeft het al druk genoeg

Backoffice retail door payoffice.nl

De Retail is een bijzonder competitieve branche, waarin u geen steek wilt laten vallen. Het liefst richt u alle aandacht op uw kernactiviteiten, maar allerlei randzaken omtrent uitzendkrachten gooien roet in het eten. Nu is het wellicht niet eerlijk om de loonadministratie voor uitzendkrachten een ‘randzaak’ te noemen, maar u weet wat wij bedoelen: u genereert er niet direct omzet mee.
Alhoewel het een grote stap voor een bedrijf betekent, kan het uitbesteden van de zogeheten backoffice meteen verschil maken. Een positieve verandering die u onmiddellijk in uw bedrijfsresultaat merkt. U hoeft immers geen mankracht en aandacht meer aan de administratieve rompslomp te besteden, maar kunt u volledig richten op uw Retail-activiteiten. Een backofficebedrijf maakt dat mogelijk.

Kies voor Payoffice B.V.?

Mede doordat wij een in huis ontwikkeld softwareprogramma hebben, besparen wij alle partijen veel tijd en moeite! U en uw uitzendkrachten kunnen online eerdere loonstrookjes inzien en de gewerkte uren invoeren, waarna wij alles verwerken en het loon uitbetalen. Ook kunnen zij hun gegevens online aanpassen daar waar nodig. Daar wij telefonisch en per mail prima bereikbaar zijn en wij niet veel hoeven te reizen en alles online verwerkt kan worden, kunnen wij betere tarieven hanteren.

Meer weten over het uitbesteden van uw backoffice aan een ware specialist? Neem contact met ons op om te ontdekken hoe Payoffice B.V. u kan helpen flinke sprongen in de Retail branche te maken.