Backoffice scheepsbouw

Uw backoffice in de scheepsbouw uitbesteden

Backoffice scheepsbouw door payoffice.nl

Met een omzet van bijna drieënhalf miljard euro is de Nederlandse scheepsbouw goed voor bijna 10.000 banen in Nederland. Met name in de bouw van complexe offshore- en baggerschepen en innovatieve algemene ladingschepen voor de kustvaart zijn veel flexibele arbeidskrachten actief. De bouw van de grootste en doorgaans vrij eenvoudige schepen, is bijna volledig verplaatst naar het verre oosten.
De maritieme industrie heeft dus een uitdaging. De afgelopen jaren bleven de cijfers in verschillende deelsegmenten al behoorlijk achter en nu – door de corona- en oliecrisis – is de situatie er nog lastiger op geworden. De scheepsbouw moet flink aan de bak om sterker uit de crisis te komen. Het vraagt om innovatie en improvisatie. Op grote en (op de korte termijn) op kleine schaal. Eén van de terreinen waarop terrein is te winnen, is door uw backoffice uit te besteden.

Wat doet Payoffice?

Payoffice neemt de administratie van uw flexwerkers uit handen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld assisteren wij bij het opstellen en beheren van contracten, bij het bemiddelen bij langdurige ziekte en ontslag en bijvoorbeeld  bij de salaris- en loonadministratie. Door deze activiteiten uit te besteden houdt u tijd over voor uw eigen kernactiviteiten. En dat is nog niet alles.

Vijf voordelen van backoffice uitbesteden aan Payoffice

Natuurlijk is tijdwinst dé belangrijkste reden om te kiezen voor een betrouwbare backoffice ondersteuning. Zo heeft u de handen vrij voor uw eigen onderneming. Maar door de diensten van Payoffice af te nemen, merkt u nog meer voordelen:

  • U heeft meer tijd voor de acquisitie van nieuwe klanten

  • De administratie van uw uitzendkrachten is nauwkeurig geregeld

  • Payoffice is de goed bereikbare vraagbaak voor uw flexwerkers;

  • Wij zijn een betrouwbare, vakkundige partner in backoffice ondersteuning

  • U betaalt altijd de scherpste tarieven

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze dienstverlening in de scheepsbouw? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ook een vrijblijvende offerte bij ons opvragen. Zo weet u precies waar u aan toe bent als het gaat om het uitbesteden van uw uitzendkrachten administratie. Via de e-mail zijn wij te bereiken op info@payoffice.nl. Telefonisch zijn wij te bereiken op 040 – 30 38 500.

Terugbelverzoek

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.