Backoffice
Den Haag

Inhoud

☎ 040 - 30 38 500

Backoffice uitbesteden in Den Haag bespaart tijd en geld

Vraag een offerte aan


Er kan geheel vrijblijvend een offerte aan worden gevraagd, zodat u weet waar u aan toe bent. Neem contact op voor een offerte op maat. Op kantooruren zijn wij bereikbaar op tel.

040 – 30 38 500.

Backoffice ondersteuning: Den Haag besteedt deze voor uitzendkrachten uit

Meer met de dingen bezig zijn die er tot toe doen? Met backoffice den Haag lukt dat.

U heeft vast weleens gehoord van het aloude gezegde: ‘Schoenmaker, houdt u bij uw leest.’ Slimme ondernemers weten dat zij zich op hun kracht moeten focussen om succesvol te zijn. De randzaken besteden zij liever uit aan een specialist die deze werkzaamheden efficiënter uitvoert.Een goed voorbeeld daarvan is het werven en selecteren van goede uitzendkrachten, het uitbetalen van hun loon, het doorvoeren van CAO-wijzigingen en het opstellen van arbeidscontracten. Een zogeheten specialist in backoffice ondersteuning kan deze vervelende klussen uit handen nemen, zodat uw medewerkers zich volledig op uw core business kunnen concentreren. U merkt het verschil in inzet én omzet.

Ondernemers in Den Haag kunnen bij het uitbesteden van hun backoffice nu ook terecht bij Payoffice B.V.. Wij mogen dan wel kantoor houden in Eindhoven, maar wij zijn landelijk actief. Dit betekent niet dat wij de hele dag door het land rijden; in plaats daarvan blijken vele van de werkzaamheden online gecoördineerd en uitgevoerd te kunnen worden. Dankzij ons in huis ontwikkelde softwarepakket hebben u en de uitzenders inzage in de loonstrookjes, de gewerkte uren en de opgebouwde reserveringen.

Wat is backoffice ondersteuning precies?

De term backoffice is nog relatief nieuw; geen wonder dat er veel vragen over zijn. Misschien wilt u zelf ook wat meer duidelijkheid voordat u een gespecialiseerd in backoffice ondersteuning voor uw bedrijf in Den Haag contracteert. Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom zullen wij proberen in enkele regels samen te vatten wat backoffice ondersteuning inhoudt.
Wanneer u in zee gaat met Payoffice B.V. worden uw uitzendkrachten juridisch gezien werknemers van ons. Op die manier kunnen wij als partner uw personeel werven en selecteren, het loon aan uw uitzendkrachten betalen, sociale premies afdragen, jaaropgaves maken en de juiste ontslagprocedures volgen. Allerlei ‘vervelende klusjes’ die u dan zelf niet meer hoeft te klaren. De waterdichte constructie zorgt ervoor dat u alle beslissingen blijft nemen. Ook kunt u onder het contract uit wanneer u maar wilt.
Uiteraard is dit een zeer beknopte uitleg. Graag vullen wij de details in en vertellen wij u over onze gunstige tarieven. Zó gunstig dat wij een garantie durven te geven: als wij niet de beste partner in backoffice ondersteuning in Den Haag blijken te zijn, stellen wij onmiddellijk onze tarieven bij. Meer weten of een afspraak maken? Hier vindt u onze contactgegevens.