Wil je een uitzendbureau beginnen in Nieuwkoop? Of heb je er al een uitzendbureau? Dan weet je dat er ontzettend veel bij komt kijken. Je hebt niet alleen te maken met het werven van klanten (bedrijven) en uitzendkrachten (flexwerkers), maar ook met de gehele administratie en wet- en regelgeving die erbij hoort.

Voor alles wat niet direct met het koppelen van vraag (de bedrijven) en aanbod (jouw uitzendkrachten) te maken heeft bestaat er een backoffice uitzendbureau. Deze kan je aan de ‘achterkant’ van jouw bureau veel werk uit handen nemen.

De voordelen van backoffice ondersteuning

Backoffice Nieuwkoop door payoffice.nl

  • Je hebt minder (vast) personeel nodig voor de algehele organisatie van je uitzendbureau, wij nemen je veel werk uit handen.
  • Je hebt je financiën snel, eenvoudig en goed op orde. Payoffice behandelt zaken zoals de urenbriefjes, loonuitbetalingen en facturering aan opdrachtgevers. Je hoeft ook geen financiële reserve te hebben om loon aan uitzendkrachten voor te schieten, omdat opdrachtgevers nou eenmaal altijd later betalen.
  • Jij kun je volledig storten op waar je goed in bent: het koppelen van vraag en aanbod. Zo kun je een volwaardige en betrouwbare partner zijn voor zowel opdrachtgever als werknemer.
  • Je hebt geen groot kantoorpand nodig. Je kunt zelfs, zeker in het begin, volstaan met een telefoon en laptop aan de keukentafel.
  • Je hoeft je niet te verdiepen in alle juridische zaken die het werken met (tijdelijke) personeel met zich meebrengt.
  • Payoffice neemt je graag mee in hun kennis van de uitzendbranche met al zijn kansen en valkuilen. Wij hebben een actieve helpdesk.
  • Je loopt minder bedrijfsrisico, omdat je niet te maken krijgt met langdurig zieke medewerkers, lastige ontslag procedures, aansprakelijkheid e.d.

Ons eigen software pakket voor urenadministratie

Payoffice werkt met een speciaal voor ons ontworpen softwarepakket waarmee de urenbriefjes van uitzendkrachten verwerkt worden. De loonuitbetaling en de factureren is hier aan gekoppeld. Dat biedt veel voordelen, zoals het snel kunnen verwerken van de urenopgaven, is het minder foutgevoelig voor rekenfouten en biedt het goed geautomatiseerde overzicht per opdrachtgever en per uitzendkracht.

Nieuwsgierig geworden?

Benieuwd waarmee wij u nog meer kunnen ondersteunen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan! U kunt telefonisch contact opnemen 040 30 38 500 of per e-mail info@payoffice.nl. De specialisten van Payoffice vertellen u graag meer over de vele voordelen van backoffice ondersteuning in Nieuwkoop.