Uw backoffice uitbesteden in Ommen

Backoffice Ommen door payoffice.nl

Uitzendbureaus willen zich bezighouden met hun kernactiviteit: het verbinden van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Onbedoeld en ongewild besteden zij echter vaak (te)veel tijd aan hun administratieve werkzaamheden. Ook in Ommen kunnen wij uitzenders daarbij van dienst zijn: wij nemen die zogenaamde ‘backoffice activiteiten’ graag over. Dat bespaart de ondernemer tijd en energie. En een hoop frustratie.

Ook in en rondom Ommen is er dagelijks nog veel vraag naar goed en gedreven personeel. Het hele jaar door kunnen uitzendkrachten terecht bij werkgevers in talloze branches in de regio. In de zomermaanden rijst de vraag om tijdelijke arbeidskrachten in Overijssel helemaal de pan uit. Dat kost niet alleen veel tijd en energie, het vraagt ook om expertise die ze lang niet allemaal in huis hebben.

Uw werkzaamheden uitbesteden

Werkzaamheden die niet tot uw kernactiviteiten behoren, kunt u het beste uitbesteden aan een gespecialiseerde partij. U heeft uw corebusiness, wij die van ons: het ondersteunen van uw backoffice. Terwijl u zich bezig houdt met de werving en selectie van goed personeel, verzorgen wij voor u de rest. Denkt u bijvoorbeeld aan:

  • Salarisadministratie
  • Administratie en begeleiding rondom ziekte van uw personeel
  • Opstellen van contracten, loonstroken en facturen in uw eigen huisstijl
  • Voorfinanciering
  • Debiteurenbeheer
  • Wijzigingen in wet- en regelgeving doorvoeren in uw administratie
  • Certificering: u beschikt direct over kwaliteitskeurmerken

Tijdwinst en kostenbesparing

Dankzij ons eigen softwarepakket levert het backoffice uitbesteden in Ommen tijdwinst én kostenbesparing op. Uitzendkrachten geven snel en accuraat hun gewerkte uren online aan ons door en kunnen relevante documentatie inzien. Payoffice verzorgt vervolgens de uitbetaling en de administratie. We beschikken over de meest actuele kennis van geldende wet- en regelgeving zodat u met vragen altijd op ons terug kunt vallen.

Nieuwsgierig geworden?

Benieuwd waarmee wij u nog meer kunnen ondersteunen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan! U kunt telefonisch contact opnemen 040 30 38 500 of per e-mail info@payoffice.nl. De specialisten van Payoffice vertellen u graag meer over de vele voordelen van backoffice ondersteuning in Ommen