Backoffice 's Gravenzande

Payoffice B.V. verzorgt uw salarisadministratie

Wilt u als werkgever in ‘s-Gravenzande of omgeving overstappen op backoffice uitbesteding? Dan bent u aan het juiste adres bij Payoffice B.V. backoffice ’s Gravenzande. U kunt bij Payoffice B.V. terecht voor de verzorging van uw salarisadministratie. Wij kunnen namelijk het juridisch werkgeverschap van u overnemen. Met onze hulp houdt u meer tijd en energie over, om u te focussen op uw corebusiness. Wilt u ook overstappen op backoffice ondersteuning? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op vanuit ‘s-Gravenzande en geef uw wensen aan ons door.

Waarom kiezen voor backoffice ondersteuning?

Backoffice ondersteuning is een vorm van werkgeverschap die nog steeds heel populair is. De reden hiervoor is dat werkgevers veel tijd kwijt zijn aan het bijhouden van de salarisadministratie. Daarnaast moeten zij ook nog hun werknemers aansturen en bedrijfsplannen uitvoeren. Een bedrijf als Payoffice B.V. geeft de mogelijkheid om de salarisadministratie uit te besteden. Op deze manier blijft er voor u als werkgever meer tijd en energie over om u te focussen op de corebusiness.

Onze diensten naast backoffice ’s Gravenzande

Stapt u als werkgever in ‘s-Gravenzande of omgeving over op backoffice uitbesteding? Dan betekent dit, dat wij het juridisch werkgeverschap van u overnemen. Als juridisch werkgever zijn wij verantwoordelijk voor de salarisbetalingen en de arbeidsrechtelijke risico’s. Wij dragen zorg voor het opstellen van arbeidscontracten, de jaaropgaven, het volgen van de juiste ontslagprocedures en het verwerken van CAO-wijzigingen. Omdat u nog steeds de feitelijke werkgever bent, zal uw personeel niet veel merken van de overstap. De enige verandering is dat zij maandelijks hun loon ontvangen via ons bedrijf in plaats van u als werkgever zelf.

De voordelen van onze backoffice uitbesteding

Payoffice B.V. staat bekend om zijn kwaliteitsdiensten. Wij maken bijvoorbeeld gebruik van in huis ontwikkelde software, waarmee u op afstand de gewerkte uren kan doorgeven, bijvoorbeeld in ‘s-Gravenzande of omgeving. Vervolgens verzorgen wij de loonadministratie. Daarnaast kunt u bij ons ook profiteren van de volgende voordelen:

  • Maatwerk
  • Laagste prijs
  • Transparantie
  • VCU gecertificeerd
  • Deskundig personeel

Neem contact op voor meer informatie over ons bedrijf

Wenst u in ‘s-Gravenzande over te stappen op backoffice ondersteuning? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 040 – 30 38 500, een e-mail te sturen via info@payoffice.nl of uw gegevens achter te laten op ons online contactformulier. Wij helpen u dan graag met uw salarisadministratie in ‘s-Gravenzande!