Backoffice detailhandel

Backoffice ondersteuning voor uitzendkrachten: uitkomst voor detailhandel

Backoffice detailhandel door payoffice.nl

De detailhandel is een enerverende tak van zakendoen. Er komen onderhandelingsvaardigheden bij kijken, logistiek inzicht, een neusje voor trends en empathie voor de klant. Als u over deze combinatie van kwaliteiten en vaardigheden beschikt, is het runnen van uw winkel of winkelketen een waar genot. Zaken die u daarvan afleiden zijn dan alleen maar vervelend. Denk hierbij aan het werven en selecteren van geschikte uitzendkrachten en de daarbij behorende loonadministratie en salarisadministratie, die maandelijks vele uren of misschien wel dagen van uw tijd kost.
Het liefst concentreert u zich op uw corebusiness. Dus waarom zou u de vervelende klusjes niet uitbesteden aan een bedrijf dat hier zijn eigen specialiteit van heeft gemaakt? U kunt dan uw backoffice uitbesteden aan een bedrijf dat is gespecialiseerd in het verzorgen van financieel-administratieve klussen met betrekking tot uitzendkrachten. Payoffice B.V. is uw partner als het gaat om deze administratie in de detailhandel. Op deze pagina leggen wij u uit hoe het werkt en waarom wij zo voordelig zijn.

backoffice detailhandel

Waarom besteedt u uw backoffice aan ons uit?

Met backoffice ondersteuning voor uitzendkrachten nemen wij al uw zorgen omtrent hun salarisadministratie en loonadministratie uit handen. U bepaalt nog steeds wie u aanneemt en ontslaat, wat hun lonen zijn en wat voor werk zij doen, maar wij dragen zorg voor het uitbetalen van de salarissen en het opstellen van de arbeidscontracten. Ook zijn wij een vraagbaak voor uw uitzendkrachten, zodat u geen lastige vragen meer hoeft te beantwoorden.
Payoffice B.V. is uniek omdat wij een online softwarepakket bieden waarin uw uitzendkrachten hun gewerkte uren kunnen doorgeven en hun eerdere loonstrookjes kunnen inzien. Dankzij deze gestroomlijnde aanpak besparen wij veel kosten, die u weerspiegeld ziet in onze betere prijzen.

Gegarandeerd de betere prijs

Bedrijven in de de detailhandel hebben met veel kosten te maken. Dat begrijpen wij goed, en daarom beperken wij onze prijzen tot het minimum. Op die manier kunnen zoveel mogelijk winkels van onze diensten gebruikmaken. Wij bieden zelfs een garantie voor backoffice ondersteuning speciaal vooruw uitzendkrachten. Meer weten? Profiteer van uw bezoek aan deze site en neem meteen contact op voor een afspraak. Wij komen met plezier bij u langs.