Backoffice toerisme

Backoffice ondersteuning in het toerisme

Backoffice toerisme door payoffice.nl

Nederland wordt steeds populairder als vakantiebestemming. Vooral toeristen uit onze buurlanden weten steeds vaker ons kikkerlandje te vinden en de bijdrage van de gastvrijheidseconomie aan onze samenleving groeit nog steeds jaarlijks. De bestedingen van dag- en verblijfsgasten bedragen per jaar zelfs vele tientallen miljarden euro’s en de sector heeft dan ook een substantieel aandeel in de werkgelegenheid.


Of het nu gaat om de zakelijke of de vrijetijdsmarkt, er is dagelijks veel vraag naar goed en gekwalificeerd personeel. Vooral in de zomermaanden rijst de vraag om tijdelijke arbeidskrachten de pan uit. Van personeel in attractieparken tot de medewerkers op de talloze festivals, in het vervoer of het verblijf, door heel Nederland worden flexibele medewerkers ingezet in het toerisme. Dat vraagt om specifieke kennis en ervaring van uitzendbureaus. 

 

Minder zorgen met backoffice ondersteuning

Wij gaven het hierboven al aan: in de catering heeft u uw handen vol aan het bereiden en serveren van maaltijden. Om over de logistieke ondersteuning maar niet te spreken. De deskundige experts van Payoffice B.V. nemen u heel wat zorgen uit handen met administratieve ondersteuning op het gebied van de verloning van uitzendkrachten. Online geven uw uitzendkrachten hun gewerkte uren door en kunnen ze hun eerdere loonstrookjes inzien. Wij betalen hen vervolgens stipt en snel. Ook voor vragen kunnen ze voortaan bij ons terecht. Wel zo prettig voor u, toch?

Schoenmaker blijf bij uw leest

Werkzaamheden die niet tot uw kernactiviteiten behoren, kunt u het beste uitbesteden aan een gespecialiseerde partij. U heeft uw corebusiness, wij die van ons: het ondersteunen van uw backoffice. Terwijl u zich bezig houdt met de werving en selectie van de juiste mensen voor de juiste jobs,  verzorgt Payoffice voor u de rest. Denkt u bijvoorbeeld aan:

Tijdwinst en kostenbesparing

Ons moderne en op maat gebouwde softwarepakket levert tijdwinst én kostenbesparing op. Uitzendkrachten geven snel en accuraat hun gewerkte uren online aan ons door en kunnen relevante documentatie inzien. Payoffice verzorgt vervolgens de uitbetaling en de administratie.  Dat dat altijd goed verloopt, wordt aangetoond door de NEN 4400-1 certificering die bewijst dat onze financiële zaken goed op orde zijn. We beschikken bovendien over de meest actuele kennis van geldende wet- en regelgeving zodat u met vragen altijd op ons terug kunt vallen.

Kennis maken?

Benieuwd waarmee wij u nog meer kunnen ondersteunen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan! U kunt telefonisch contact opnemen 040 30 38 500 of per e-mail info@payoffice.nl. De specialisten van Payoffice vertellen u graag meer over de vele voordelen van backoffice ondersteuning in het toerisme.