Backoffice Hilversum

Inhoud

☎ 040 - 30 38 500

Backoffice uitbesteden in Hilversum bespaart tijd en geld

Vraag een offerte aan


Er kan geheel vrijblijvend een offerte aan worden gevraagd, zodat u weet waar u aan toe bent. Neem contact op voor een offerte op maat. Op kantooruren zijn wij bereikbaar op tel.

040 – 30 38 500.

Backoffice ondersteuning uitzendkrachten: uitkomst voor Hilversum

Backoffice Hilversum door Payoffice.

Het gaat goed met uw bedrijf in Hilversum (Noord-Holland). Het zal echter nóg beter gaan wanneer u een extern bedrijf voor het uitbesteden van de backoffice voor uw uitzendkrachten inhuurt. Want door bepaalde werkzaamheden uit te besteden, houdt u meer tijd en energie over voor wat daadwerkelijk omzet genereert: uw producten of diensten creëren en op de markt brengen.
Iedere maand betaalt u lonen uit, jaarlijks dient u een jaarverslag te maken, uitzendkrachten stellen u moeilijke vragen over hun arbeidscontracten, CAO-wijzigingen moeten worden doorgevoerd: deze en andere zaken kunnen u behoorlijk afleiden van uw kernactiviteit. Doe daarom wat andere slimme ondernemers in Hilversum doen en huur Payoffice B.V. in. Wij nemen u deze vervelende werkzaamheden uit handen middels backoffice ondersteuning, zodat u zich maximaal kunt concentreren op de groei van uw bedrijf. Wel zo prettig, toch?

Wat gebeurt er bij uitbesteden van uw backoffice?

Payoffice B.V. is een kantoor die de zaken modern aanpakt als u uw backoffice bij ons uitbesteedt. Dankzij ons in huis ontwikkelde softwarepakket kunnen wij zoveel mogelijk online werken. Uw uitzendkrachten zien online hun loonstrookjes in en geven ook via internet (in een beveiligde omgeving) de gewerkte uren door. Dit levert een aanzienlijke kostenbesparing op die wij direct aan onze klanten doorberekenen. Wij verzorgen voor u de werving en selectieprocedure en de daarbij behorende salarisadministratie en loonadministratie!
Dit klinkt wellicht ingewikkeld, maar dat is het niet. Graag leggen wij u in een goed gesprek uit hoe wij u van dienst kunnen zijn en wat de kosten hiervan zijn. Dus waar wacht u op? Bel of mail ons om een afspraak te maken. Wij schuiven binnenkort met plezier in Hilversum aan.