Nuenen is met bijna 25.000 inwoners één van de grotere gemeenten rondom Eindhoven. Door haar gunstige  ligging naast de ‘Lichtstad’, de High Tech Campus en in het hart van Eindhoven Brainport, is het een geliefde woon- en werkplaats plaats van véél professionals tussen de 40 en 60 jaar en hun gezinnen. Bovendien staat Nuenen wereldwijd uiteraard bekend als het dorp van Vincent van Gogh waar hij zijn bekendste doek ‘de aardappeleters’ schilderde.

Kies voor backoffice ondersteuning in Nuenen

Backoffice Nuenen door payoffice.nl

De regio rondom Nuenen, Gerwen en Nederwetten biedt veel werkgelegenheid. De sterk groeiende Brainport regio biedt veel kansen aan binnen- en buitenlandse werknemers op talloze functies in de technische industrie maar, vooral rondom Nuenen, ook in de land- en tuinbouw. Gedurende het drukke zomerseizoen wordt er veel werk verricht op bijvoorbeeld de aspergevelden en dat vraagt van u als opdrachtgever vaak onnodig veel tijd. Tijd die u ongetwijfeld liever besteedt aan uw kernactiviteiten, aan uw corebusiness en aan uw bedrijfsresultaat. Dat begrijpen wij bij Payoffice maar al te goed.  Wij hebben ons in de loop dar jaren dan ook gespecialiseerd in backoffice ondersteuning.

Wat doen wij?

Payoffice is er voor u. Wij nemen de administratie van uw flexwerkers uit handen en kunnen u helpen bij het opstellen en beheren van contracten, bij het bemiddelen bij langdurig ziekte en ontslag en bijvoorbeeld  bij uw salaris- en loonadministratie. U kiest zelf wat u aan Payoffice uitbesteedt.

Vijf voordelen van backoffice uitbesteden aan Payoffice

U wilt de handen vrij voor uw eigen onderneming. Natuurlijk is tijdwinst dan dé belangrijkste reden om te kiezen voor een betrouwbare backoffice ondersteuning.. Maar door de diensten van Payoffice af te nemen, merkt u nog meer voordelen:

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze dienstverlening in Nuenen en omstreken? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ook een vrijblijvende offerte bij ons opvragen. Zo weet u precies waar u aan toe bent als het gaat om het uitbesteden van uw uitzendkrachten administratie. Via de e-mail zijn wij te bereiken op info@payoffice.nl.Telefonisch zijn wij te bereiken op 040 – 30 38 500.