Uw backoffice voor uitzendkrachten uitbesteden in  Limburg

Backoffice Limburg door payoffice.nl

In wat misschien wel de mooiste provincie van Nederland is, is altijd veel bedrijvigheid geweest. En dat is geen wonder als u bekijkt hoeveel belangrijke plaatsen en grote steden er in Limburg zijn: Weert, Venlo, Sittard, Venray en Maastricht zijn daar enkele voorbeelden van.
In een provincie waar traditioneel veel ondernomen wordt, is het wenselijk om met zo min mogelijke randzaken bezig te zijn. Natuurlijk mag er van het leven worden genoten, maar tijdens werktijden is het prettig als niets u van het ondernemen afhoudt. En dat is precies waarom u uw backoffice voor uw uitzendkrachten kunt uitbesteden. Payoffice B.V. neemt bedrijven vervelende klusjes uit handen. Zo kunt u zich volledig concentreren op uw kernactiviteiten zoals, terwijl u er zeker van bent dat uw administratieve verplichtingen zoals de salarisadministratie voor uitzendkrachten worden nagekomen. Want daarbij kunnen wij u helpen.

Wat backoffice ondersteuning inhoudt

Wanneer u uw backoffice voor uw uitzendkrachten laat uitbesteden, komen uw uitzendkrachten juridisch bij ons in dienst. Dat stelt ons in staat allerlei zaken rond de loonadministratie voor u te regelen, terwijl u gewoon de touwtjes in handen houdt. Ons dienstenpakket is breed; zo verzorgen wij voor bedrijven de maandelijkse loon uitbetalingen, houden wij wets- en CAO-wijzigingen in de gaten en helpen wij bij ontslagprocedures. U en uw werknemers krijgen op die manier weer de uren terug waar de administratie hen tot nu toe van beroofd heeft. Ook de gehele werving- en selectieprocedure verrichten wij voor u om zo de meest geschikte uitzendkrachten aan u voor te stellen.

Online assistentie in Limburg

Ook al zijn wij in Eindhoven gevestigd, het is zelden nodig dat wij persoonlijk bij onze klanten langsgaan. Natuurlijk komen wij voor een kennismakingsgesprek en een vrijblijvende offerte graag in Limburg langs, maar wanneer het contract is getekend, kunnen wij de samenwerking verder prima op afstand af.
Dankzij ons in huis ontwikkelde softwarepakket geven uw uitzendkrachten online hun gewerkte uren door, waardoor ze stipt en snel betaald worden. Ook kunnen uw uitzendkrachten via de beveiligde online omgeving hun eerdere loonstrookjes inzien. Voor verdere vragen over loondoorbetaling bij ziekte, over wetswijzigingen en over arbeidscontracten zijn wij prima telefonisch of per e-mail bereikbaar. Neemt u contact met ons op?