Backoffice Horeca

Backoffice ondersteuning uitzendkrachten voor de horeca

Backoffice horeca door payoffice.nl

Of u nu een bar, grand café, restaurant of hotel runt, over één ding zult u het eens zijn: in de horeca is het hard werken. Dingen die u afleiden van het bedienen van uw klanten en gasten zijn daarbij natuurlijk onvermijdelijk. Het is alleen zaak om die afleidingen tot een minimum te beperken.


Wat dat betreft is het een goed idee om uw werving- en selectieprocedure van geschikte uitzendkrachten en de daarbij behorende  salarisadministratie en loonadministratie uit te besteden. Dat kan door uw backoffice extern uit te besteden aan een administratieve professional. U raadt het al: Payoffice B.V. is zo’n backoffice expert. Ons team van goed opgeleide en ervaren accountants is helemaal op de hoogte van de nieuwste CAO-en wetswijzigingen en zorgt ervoor dat u uw financieel-administratieve verplichtingen netjes nakomt.

Geen zorgen meer over salarisadministratie

Bij het uitbesteden van uw backoffice legt u uw salarisadministratie en loonadministratie voor uitzendkrachten in onze handen. Backoffice in de horeca neemt toe in populariteit. Dit stelt ons in staat om hun lonen stipt en snel uit te betalen, uw jaaropgaven te maken, arbeidscontracten te verzorgen en CAO-wijzigingen door te voeren. Zo heeft u heel wat zorgen minder. En dat is wel zo prettig in een drukke business als de horeca. U vraagt zich wellicht af hoe wij te werk gaan. Onze aanpak verschilt mogelijk van die van andere aanbieders van backoffice ondersteuning, die log zijn en niet zo efficiënt. Payoffice B.V. heeft speciaal voor haar klanten een softwarepakket laten ontwikkelen. Hiermee kunnen u en uw uitzendkrachten online de gewerkte uren doorgeven en eerdere loonstrookjes inzien. Dit stelt ons niet alleen in staat om snel te werken, maar ook om veel kosten te besparen. Dus waar wacht u op? Neem vandaag nog contact op met Payoffice B.V. op telefoonnummer 040 – 30 38 500.