Backoffice ICT

ICT: besteed uw backoffice voor uitzendkrachten uit

Backoffice ICT door payoffice.com

Netwerken, cloud-oplossingen, automatisering en internet marketing: de ICT is een breed vakgebied waar veel bij komt kijken. Soms lijkt het zelfs of er té veel werk mee gemoeid is. Gelukkig kunt u altijd werk uitbesteden. Dit doet u wellicht al met bepaalde zaken die direct gerelateerd zijn aan uw corebusiness, maar waarom zou u dat ook niet met randzaken doen?

Een specifiek voorbeeld is de salarisadministratie voor uitzendkrachten. Eén of meerdere van uw medewerkers zijn hier maandelijks urenlang aan kwijt. En dat is tijd die zij beter aan het produceren, programmeren, aanleggen, aansluiten of configureren kunnen besteden, nietwaar? De loonadministratie voor uitzendkrachten is méér dan alleen maar het uitbetalen van lonen. Ook dient u de volgende zaken te beheersen en hier vragen over te kunnen beantwoorden:

Uw online backofficebedrijf

Geen wonder dat steeds meer bedrijven ervoor kiezen hun loonadministratie voor uitzendkrachten uit te besteden aan een backofficebedrijf. Payoffice B.V. is zo’n bedrijf. Met jarenlange ervaring en dankzij de deskundige hulp van goed opgeleide experts, verzorgen wij uw werving- en selectieprocedure van uitzendkrachten en de daarbij behorende salarisadministratie efficiënt en stipt, zodat u aan alle regels en –niet onbelangrijk– aan de verwachtingen van uw uitzendkrachten voldoet. U zult onze werkwijze ook waarderen: wij hebben een eigen softwarepakket waarmee u de gewerkte uren van uzelf en uw uitzendkrachten kunt doorgeven zonder uw kantoor te hoeven verlaten. Dankzij ons in huis ontwikkeld softwarepakket besparen wij u heel veel kosten en tijd.
Wacht daarom niet langer, maar maak nu een afspraak met Payoffice B.V.. Wij komen met plezier bij u langs om de mogelijkheden voor samenwerking te bespreken en een offerte op maat te maken. Bel ons op telefoonnummer 040 – 30 38 500.