Backoffice catering

Backoffice ondersteuning voor uitzendkrachten in de landbouw

Backoffice landbouw door payoffice.nl

Het is hard werken in de landbouw. Soms bent u voor het ochtendgloren al uit de veren en schuift u na het donker worden pas weer aan de keukentafel aan. Toch doet u niets liever dan met uw handen en met zware machines werken. Het werven en selecteren van geschikte uitzendkrachten en de daarbij behorende salarisadministratie en loonadministratie verzorgen is een noodzakelijk kwaad dat u van het echte werk afhoudt. Geen wonder dat u op zoek bent naar een bedrijf dat met landbouwers samenwerkt waar u uw backoffice voor de uitzendkrachten kunt uitbesteden.

Payoffice B.V. is zo’n partij die uw backoffice voor uitzendkrachten kan verzorgen. Onze dienstverlening is geschikt voor alle ondernemers die met één of meerdere uitzendkrachten wil werken. Wij besparen u de moeite en tijd die in het verrichten van de loonadministratie gaat zitten. En dat de taken die daarbij horen niet tot de maandelijkse uitbetalingen beperkt blijven, hoeven wij u niet te vertellen. Neem ons in de arm en profiteer van hulp op de volgende gebieden:

Onze backoffice diensten

De wereld is flink veranderd sinds de introductie van internet. Ook als landbouwer kunt u hier uw slaatje uit slaan, wat u ongetwijfeld al op de één of andere manier doet. Daar komt nóg een manier bij, want dankzij het softwarepakket van Payoffice B.V. kunnen uw uitzendkrachten online hun gewerkte uren doorgeven en eerdere loonstrookjes inzien. Wij hoeven dus niet bij uw boerderij langs te gaan en evenmin hoeft u naar ons toe te komen voor de backoffice ondersteuning. En dat is maar goed ook, want voor veel van de landbouwers in onze standplaats in Eindhoven toch net iets te ver.

Omdat backoffice ondersteuning beter kan

Gaat u met ons in zee, dan verzorgen wij alles voor u, van het gehele werving- en selectieproces naar geschikte uitzendkrachten tot en met de salarisadministratie en loonadministratie. Toch houdt u de teugels in handen en beslist u over het aannemen of ontslaan van uitzendkrachten en over de hoogte van hun loon. Ook kunt u de samenwerking op elk moment beëindigen. In de praktijk gebeurt het niet omdat het uitbesteden van uw backoffice u ontzorgt en u veel tijd bespaart!
Interesse? Bel ons om een afspraak te maken voor een vrijblijvende kennismaking, waarbij wij van Payoffice B.V. een scherpe offerte voor backoffice ondersteuning opstellen.