Backoffice overheid

Overheid: ‘backoffice uitbesteding ontzorgt’

Backoffice overheid door payoffice.nl

Het huidige regeringsbeleid bepaalt de dagelijkse taken van uw overheidsinstelling. Uw collega’s zijn ambtenaren met een goede opleiding en relevante werkervaring; de beste professionals in hun werk gebied. Waar u hen niet mee wilt opzadelen, zijn randzaken zoals de financiële administratie van uw uitzendkrachten. Daarom is het een goed idee om deze uit te besteden aan een extern bedrijf: een backofficebedrijf.

Payoffice B.V. is zo’n backofficebedrijf Wij verzorgen de salarisadministratie en een reeks hieraan gerelateerde klussen voor uitzendkrachten, zodat uw collega’s en u zich volledig op de taken van uw overheidsorgaan kunnen richten. Andere zaken die wij voor u verzorgen, zijn de volgende:

backoffice overheid

Hoe backoffice uitbesteding werkt

In een persoonlijk gesprek lichten wij graag toe wat we voor u kunnen betekenen.Voor nu volstaat het om uit te leggen hoe onze administratie werkt. Al onze klanten, dus ook overheidsinstellingen, krijgen van ons de beschikking over een speciaal softwarepakket. Daarmee kunnen uitzendkrachten hun gewerkte uren doorgeven en eerdere loonstrookjes bekijken. Dit programma stelt ons in staat om sneller en efficiënter te werken, waardoor uw uitzendkrachten maand in, maand uit stipt betaald krijgen. Hebben zij vragen over hun contract of bijvoorbeeld over doorbetaling bij ziekte, dan beantwoorden wij die met plezier per e-mail of telefonisch.

Voordelige service

Er bestaan grote verschillen in tarifering tussen backofficebedrijven. Dankzij onze slimme en online aanpak, weet Payoffice veel kosten te besparen. En dat merkt u! Neemt u contact op voor een afspraak?