Backoffice recreatie

Recreatie: ontzorgen door backoffice uitbesteden

Backoffice recreatie door payoffice.nl

Wat voor buitenstaanders een ironische tegenstelling lijkt, is voor u de dagelijkse realiteit: het is hard werken in uw recreatiebedrijf. Iedere vorm van hulp -meestal door uitzendkrachten-  is dan ook van harte welkom. Het uitbesteden van uw backoffice voor uitzendkrachten aan een extern bedrijf is een goed voorbeeld van zo’n hulp. Payoffice B.V. verzorgt uw salarisadministratie en loonadministratie voor hen, waardoor u meer tijd over heeft om aan uw gasten te besteden. En dat komt de kwaliteit van uw attractie ten goede. Concreet klaren wij de volgende vervelende klusjes:

Backoffice ondersteuning geeft u meer tijd

U wilt zoveel mogelijk tijd bij uw gasten doorbrengen. Wat dat betreft valt u bij ons met uw neus in de boter: wij werken met een in huis ontwikkeld softwarepakket dat u en uw uitzendkrachten in staat stelt om online de gewerkte uren door te geven en eerdere loonstrookjes in te zien. Dat scheelt alle partijen tijd en kosten. Daarnaast stelt het ons in staat uw uitzendkrachten maandelijks stipt uit te betalen. Hebben zij nog vragen over bijvoorbeeld hun arbeidscontract, dan kunnen ze daarvoor ook bij ons terecht. Het uitbesteden van uw backoffice ontzorgt, zodat u zich weer kunt concentreren op uw recreatiebedrijf.

Profiteer van uw bezoek aan deze site en sla spijkers met koppen. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak, waarbij u de mogelijkheden tot samenwerking met ons verkent en u van Payoffice B.V. een scherpe offerte ontvangt.