Backoffice schilders

Uw backoffice in de schildersbranche goed verzorgd

Backoffice schilders door payoffice.nl

De branche voor schilders is bijzonder competitief, waarin u geen steek wilt laten vallen. Het liefst richt u alle aandacht op uw kernactiviteiten, maar allerlei randzaken -zoals zaken omtrent de uitzendkrachten- gooien roet in het eten. Nu is het wellicht niet eerlijk om de administratie van uitzendkrachten een ‘randzaak’ te noemen, maar u weet wat wij bedoelen: u genereert er niet direct omzet mee.


Alhoewel het een grote stap voor een bedrijf betekent, kan het uitbesteden van de zogeheten backoffice voor uitzendkrachten meteen verschil maken. Een positieve verandering die u onmiddellijk in uw bedrijfsresultaat merkt. U hoeft immers geen mankracht en aandacht meer aan de administratieve rompslomp te besteden, maar kunt u volledig richten op uw Schilders-activiteiten. Een backofficebedrijf maakt dat mogelijk.

Kies voor Payoffice

Wij van Payoffice B.V. kunnen alle taken omtrent uw uitzendkrachten volledig overnemen. Denk daarbij aan:

Middels een huis ontworpen softwarepakket kunnen wij u tijd en moeite besparen. Uw uitzendkrachten en u kunnen online per week de gewerkte uren invoeren, de loonstroken checken en de gegevens wijzigen. Ook per telefoon zijn wij prima bereikbaar, wat veel reiskosten scheelt. En dat merkt u aan onze prettige tarieven.

Meer weten over het uitbesteden van uw backoffice aan een ware specialist? Neem contact met ons op om te ontdekken hoe Payoffice B.V. u kan helpen flinke sprongen in de schildersbranche te maken.

Terugbelverzoek

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.