Backoffice groothandel

Uw backoffice in de schildersbranche goed verzorgd

Backoffice schilders door payoffice.nl

De branche voor schilders is bijzonder competitief, waarin u geen steek wilt laten vallen. Het liefst richt u alle aandacht op uw kernactiviteiten, maar allerlei randzaken -zoals zaken omtrent de uitzendkrachten- gooien roet in het eten. Nu is het wellicht niet eerlijk om de administratie van uitzendkrachten een ‘randzaak’ te noemen, maar u weet wat wij bedoelen: u genereert er niet direct omzet mee.


Alhoewel het een grote stap voor een bedrijf betekent, kan het uitbesteden van de zogeheten backoffice voor uitzendkrachten meteen verschil maken. Een positieve verandering die u onmiddellijk in uw bedrijfsresultaat merkt. U hoeft immers geen mankracht en aandacht meer aan de administratieve rompslomp te besteden, maar kunt u volledig richten op uw Schilders-activiteiten. Een backofficebedrijf maakt dat mogelijk.

Uw online backoffice ondersteuning voor uitzendkrachten

Wilt u uw backoffice voor al uw uitzendkrachten uitbesteden aan een bedrijf dat uw groothandel op financieel-administratief vlak kan bijstaan? Vanzelfsprekend vraagt u zich dan af waar u op moet letten bij het kiezen van zo’n bedrijf. Wij moeten eerlijk bekennen dat wij onze concurrentie niet nauwkeurig bestudeerd hebben, omdat wij ons vooral focussen op het stroomlijnen van onze eigen bedrijfsvoering. Daarin zijn wij erg ver gegaan, met o.a. een in huis ontwikkeld softwarepakket, speciaal voor ons en onze klanten.
Gaat u met ons in zee, dan krijgt u hier ook toegang toe. Via dit online programma kunnen uw uitzendkrachten hun gewerkte uren doorgeven en eerdere loonstrookjes inzien. Doordat wij op afstand werken, kunnen wij heel wat kosten besparen. Ook voor vragen zijn wij prima telefonisch of per e-mail bereikbaar. Zo heeft u heel wat zorgen minder, met als resultaat dat u zich volledig op uw groothandel kunt concentreren.

Kies voor Payoffice

Wij van Payoffice B.V. kunnen alle taken omtrent uw uitzendkrachten volledig overnemen. Denk daarbij aan:

Middels een huis ontworpen softwarepakket kunnen wij u tijd en moeite besparen. Uw uitzendkrachten en u kunnen online per week de gewerkte uren invoeren, de loonstroken checken en de gegevens wijzigen. Ook per telefoon zijn wij prima bereikbaar, wat veel reiskosten scheelt. En dat merkt u aan onze prettige tarieven.

Meer weten over het uitbesteden van uw backoffice aan een ware specialist? Neem contact met ons op om te ontdekken hoe Payoffice B.V. u kan helpen flinke sprongen in de schildersbranche te maken.