Backoffice sport

Aan de top met onze ondersteuning

Backoffice sport door payoffice.nl

Als de competitie érgens groot is, dan is het uiteraard in de sport. Nederland geniet wereldwijd een bijzondere reputatie en als klein landje gooien we op grote toernooien vaak hoge ogen.

Dat is niet voor niets. Dagelijks zijn duizenden vrijwilligers maar vooral ook flexibele werknemers in de weer om sporters te begeleiden, te trainen en te coachen. Dat kunnen we als geen ander. Maar tennisleraren en golfpro’s komen we tegenwoordig tekort. Hockeytrainers worden steeds vaker uitstekend betaald. De sport is een serieuze bedrijfstak geworden waarin uw vaste en tijdelijke krachten goed moeten worden gefaciliteerd . Dat vraagt om tijd en energie. En die steekt u misschien liever in uw vereniging en niet in uw administratie….

backoffice sport

Focus op uw eigen doelen

U wilt natuurlijk aan de top blijven. Of er zo snel mogelijk komen. Randzaken als het bijhouden van uren, de uitbetaling van lonen en de daarbij behorende administratieve taken leiden af. Het is vaak al ingewikkeld genoeg om met uw club of onderneming het hoofd boven water te houden.. Met andere woorden: u wilt op uw doel af zonder u druk te maken om de dingen eromheen. Vergelijk het met een hardloper die zich druk maakt om zijn kluisje in de kleedkamer. Hij heeft het ding echt nodig maar het draagt niets bij aan zijn prestaties. Toch moet het goed geregeld zijn.

Gegarandeerd de beste voor uw backoffice

Dat backoffice ondersteuning voor cateraars niet duur hoeft te zijn, bewijst Payoffice. Dankzij onze gestroomlijnde aanpak besparen wij veel kosten en dat merkt u als u bij ons een offerte aanvraagt. In de praktijk werkt het zo: wij factureren u wekelijks op basis van het totale brutoloon dat in uw bedrijf wordt uitbetaald, vermenigvuldigd met een lage omrekenfactor. Dus waar wacht u nog op? Neem nu contact op via 040 – 30 38 500 om de mogelijkheden van backoffice ondersteuning voor de catering te bespreken.

Wat doet Payoffice?

Payoffice B.V. is de ideale partner voor uw backoffice ondersteuning. Door veel van uw administratieve werkzaamheden uit te besteden (u kiest zelf welke dat zijn), houdt u meer tijd over voor uw eigen kernactiviteiten. Payoffice neemt u de tijdrovende en arbeidsintensieve klussen uit handen. Daarbij kunt u denken aan: 

Payoffice B.V. werkt met een in huis ontworpen softwarepakket. Dat stelt uw uitzendkrachten in staat om online de gewerkte uren door te geven en loonstrookjes in te zien. Hebben zij nog vragen over hun arbeidscontract of over bijvoorbeeld loondoorbetaling bij ziekte, dan beantwoordt Payoffice die met plezier telefonisch of per e-mail.

Wilt u meer weten onze backoffice ondersteuning of wenst u een vrijblijvende offerte op maat, profiteer dan nu van uw bezoek aan deze website. Op onze contactpagina ziet u verschillende kanalen waardoor uw contact met ons op kunt nemen. Wij kijken ernaar uit u meer te vertellen over onze dienstverlening! Toch liever persoonlijk contact? Op kantoortijden zijn wij telefonisch voor u beschikbaar op telefoonnummer 040 – 30 38 500. Onze medewerkers staan u dan graag te woord.