Backoffice catering

Bouwen van steigers

Backoffice steigerbouw door payoffice.nl

De Steigerbouw is een bijzonder competitieve branche, waarin u geen steek wilt laten vallen. Het liefst richt u alle aandacht op uw kernactiviteiten, maar allerlei randzaken omtrent uitzendkrachten gooien roet in het eten. Nu is het wellicht niet eerlijk om de loonadministratie van uitzendkrachten een ‘randzaak’ te noemen, maar u weet wat wij bedoelen: u genereert er niet direct omzet mee.
Alhoewel het een grote stap voor een bedrijf betekent, kan het uitbesteden van de zogeheten backoffice voor uitzendkrachten meteen verschil maken. Een positieve verandering die u onmiddellijk in uw bedrijfsresultaat merkt.

U hoeft immers geen mankracht en aandacht meer aan de administratieve rompslomp hiervan te besteden, maar kunt u volledig richten op uw steigerbouw activiteiten. Een backofficebedrijf maakt dat mogelijk.

Kies voor Payoffice?

Bij Payoffice B.V. werkt u met een in huis ontworpen softwareprogramma die het mogelijk maakt dat u en uw uitzendkrachten online de gewerkte uren invoeren. Ook het checken van de loonstroken en het aanpassen van gegevens kunnen online gedaan worden. Zo bespaart het alle partijen tijd en moeite! Per telefoon zijn wij prima bereikbaar, wat veel reiskosten scheelt. En dat merkt u aan onze prettige tarieven.
Meer weten over het uitbesteden van uw backoffice aan een ware specialist? Neem contact met ons op om te ontdekken hoe Payoffice B.V. u kan helpen flinke sprongen in de Steigerbouw branche te maken.