Backoffice transport

Backoffice ondersteuning voor wie?

Backoffice uitbesteden bespaart tijd en geld

Transport: ‘backoffice ondersteuning voor uitzendkrachten is een uitkomst’

Backoffice transport door Payoffice.nl

Dat het hard werken in het transport is, hoeven wij u niet te vertellen. Dat u een bepaalde werkzaamheden kunt uitbesteden, is u ook al bekend. Maar hoeveel kost het nu eigenlijk om goede uitzendkrachten te werven en selecteren en de daarbij behorende salarisadministratie en loonadministratie extern te laten verzorgen? Wat zijn de mogelijkheden en over welke randzaken hoeft u zich dan niet meer te bekommeren? Op deze pagina vindt u het antwoord op deze en andere vragen.
Payoffice B.V. is een aanbieder van backoffice ondersteuning speciaal voor uitzendkrachten die landelijk actief is. Wij hebben vele transportbedrijven in ons bestand, die wij -dankzij ons in huis ontwikkeld softwarepakket- prima op afstand kunnen bedienen. Tegen een goede prijs verzorgen wij de volgende vervelende klusjes, zodat u zich maximaal op uw logistieke werkzaamheden kunt concentreren:

backoffice transport

Uitbesteden van uw backoffice voor uitzendkrachten

Payoffice B.V. heeft een speciaal in huis ontworpen softwarepakket, waardoor uitzendkrachten in staat zijn om online hun gewerkte uren door te geven en hun eerdere loonstrookjes in te zien. Het is dus niet nodig om fysiek bij ons langs te gaan, wat de snelheid en efficiency van onze samenwerking ten goede komt. Een ander voordeel is dat ons softwarepakket voor een grote prijsbesparing zorgt.

Dankzij onze gestroomlijnde bedrijfsvoering en moderne aanpak besparen wij kosten, wat u terugziet in onze betere tarieven. Dus waar wacht u nog op? Neem nu contact op voor een afspraak. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en een scherpe offerte op te maken voor ondersteuning van uw backoffice voor uitzendkrachten.