Uw backoffice Amersfoort biedt alle hulp

U bent een topper in uw vakgebied en dat wilt u graag zou houden. Daarom besteedt u het liefst zo weinig mogelijk tijd aan randzaken, hoe belangrijk ze ook zijn. Een goed voorbeeld van dat soort ‘noodzakelijk kwaad’ is de maandelijkse loonadministratie en salarisadministratie voor uitzendkrachten. Uzelf of uw één van uw medewerkers is er uren, zo niet dagen, aan kwijt. Tijd die veel beter besteed kan worden aan het werk waar u écht goed in bent: het leveren van die dienst of dat product waar u bekend om staat.

En daar komt Payoffice B.V. bij kijken. Laat aan ons het werk over waar wij goed in zijn, zodat uw bedrijf zich op zijn kernactiviteit kan blijven focussen. Wij nemen uw loonadministratie voor uitzendkrachten uit handen en bieden daarnaast nog een groot aantal extra diensten. Lees verder om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen. .

Wat wij voor u doen

Bent u op zoek naar een specialist in backoffice ondersteuning? U kunt uw zoektocht tot Amersfoort beperken, maar dankzij het in huis ontworpen softwarepakket van Payoffice B.V. regelt u de meeste zaken op afstand. Niet alleen u, maar ook uw uitzendkrachten kunnen hun loonstrookjes inzien, printen en wijzigingen doorgeven. En voor persoonlijke hulp zijn wij altijd telefonisch bereikbaar. Wij helpen u met:

  • Werven en selecteren van uitzendkrachten
  • Onderhouden de contacten
  • Verstrekken de jaaropgaven
  • Salarisadministratie
  • CAO– en wetswijzigingen
  • Opstellen van arbeidscontracten

Het Laagste tarief van Nederland

Dankzij onze gestroomlijnde aanpak kunnen wij zeer lage tarieven hanteren. We houden niet van kleine lettertjes, dus onze all-in prijzen zijn glashelder. Wij zijn zo zeker van onze gunstige tarieven, dat wij een bijzondere garantie bieden. Is er een bedrijf dat een lager tarief hanteert voor backoffice ondersteuning, dan verslaan wij dat met plezier.