Backoffice Diemen

Inhoud

☎ 040 - 30 38 500

Backoffice uitbesteden in Diemen bespaart tijd en geld

Vraag een offerte aan


Er kan geheel vrijblijvend een offerte aan worden gevraagd, zodat u weet waar u aan toe bent. Neem contact op voor een offerte op maat. Op kantooruren zijn wij bereikbaar op tel.

040 – 30 38 500.

Uw administratie uit handen geven aan professionals!

Backoffice Diemen staat achter elke ondernemer.

De 21e eeuw zijn wij ingegaan met een veranderende visie op de arbeidsmarkt. Het hebben van een vaste baan is allang niet meer de ultieme droom. Veel beroepen worden geautomatiseerd, andere banen verdwijnen door de snelle technologische ontwikkelingen. Gelukkig komen er ook steeds meer nieuwe beroepen die om specifieke kennis en opleiding vragen. De grootste zorg bij uitzendbureaus is tegenwoordig dan ook het beschikbaar hebben van voldoende gekwalificeerd personeel op het juiste moment.  

Dat vereist veel tijd. De flexibele personele schil binnen uw uitzendorganisatie is lastig te organiseren. Wilt u niet ook nog die omvangrijke administratie doen, u al te veel verdiepen in complexe wet- en regelgeving óf u zorgen maken om alle financiële verantwoordelijkheden, dan kunt u zich wenden tot een backoffice ondersteuner.

Altijd in overleg

Als u kiest voor backoffice ondersteuning van Payoffice, dan houdt u meer tijd over uw kerntaken. In een geheel vrijblijvend onderhoud bekijken we samen wat wij voor u kunnen betekenen. Zo maakt u straks bijvoorbeeld gebruik van onze uitgebreide kennis op backoffice-gebied en onze efficiënt geregelde administratie. En dat alles voor een zeer aanvaardbaar tarief

Wat doen wij voor u?

Payoffice verzorgt o.a. onderstaande activiteiten zodat jij je kunt richten op je eigen werkzaamheden:

  • Loonbetalingen
  • Urenregistratie
  • Debiteurenbeheer
  • Facturatie
  • Voorfinanciering van lonen
  • Contractbeheer
  • Ziekteverzuim

Payoffice ontwierp en bouwde een eigen ICT-platform waarin onze backoffice ondersteuning overzichtelijk en goed is georganiseerd. Wij stellen deze geavanceerde software graag tot je beschikking zodat je altijd een duidelijk overzicht hebt van de uren, loonstroken en arbeidsovereenkomsten. Dat kunnen wij geheel op uw specifieke wensen en eisen afstemmen. Dat maakt werken met Payoffice efficiënt en betaalbaar.

Backoffice ondersteuning in Diemen!

Wilt u ook meer weten over wat backoffice ondersteuning voor uw uitzendbureau in Diemen kan betekenen? Neem dan contact op met Payoffice B.V. Telefonisch 040 – 30 38 500 of per e-mail info@payoffice.nl. Graag staan wij u te woord!