TOERISME EN UITZENDKRACHTEN: EEN STERKE COMBI IN DOKKUM

Backoffice Dokkum voor alle administratie van ondernemers en bedrijven.

In het hoge noorden in Friesland ligt Dokkum. Een van de Friese Elfsteden met een verzorgingsfunctie voor N-O Friesland. Gesticht in het jaar 754 en met stadsrechten sinds eind 13e eeuw. Omringd door stadswallen, met de waag en een aantal imposante oude panden en kerken. Gelegen in het toeristisch aantrekkelijke Friesland. Dichtbij Holwerd, de toegangspoort tot Ameland. Een streek waar in het hoogseizoen veel toeristen neerstrijken. Een tijd van het jaar waarin u als ondernemer vaak veelvuldig gebruik maakt van een grote schare uitzendkrachten en andere flexwerkers. Een tijd waarin de administratie en personele ondersteuning van deze groep u wellicht boven het hoofd groeit. Tijd om een backoffice ondersteuning als die van Payoffice B.V. in te schakelen.

Drukke tijden? besteed uw backoffice uit

dokkum backoffice uitbesteden van uitzendkrachten

Als al deze toeristen en bezoekers in Dokkum al veel van uw tijd en aandacht vragen, vraagt deze flexibele personele schil ook nog eens extra inzet van u. Maar weet u dat u dit onderdeel van uw bedrijfsvoering vaak beter kunt uitbesteden aan een backoffice uitzendbureau als Payoffice? Wij nemen graag de vaak omvangrijke en complexe administratie van deze uitzendkrachten van u over. Zo houdt u tijd over voor uw kernactiviteiten en hoeft u zich geen zorgen te maken over stapels urenbriefjes, facturen en de steeds wisselende wet- en regelgeving.

Houd zelf de regie over uw uitzendkrachten en hun administratie

Een aantal ondernemers in de regio rond Dokkum gingen u voor. Zij besteden de backoffice aan ons uit. Wij maken voor iedereen een op maat gesneden aanbieding. U beslist immers wat u uit wilt besteden en wat u zelf wilt doen. In onderling overleg komen we altijd tot en goed pakket. Een pakket dat overigens niet in beton gegoten is, maar dat altijd bijgesteld kan worden.
Wij kunnen ook de werving en selectie verzorgen van uw flexwerkers, stellen de digitale contracten voor u op en beheren deze. We helpen u bij ontslag en langdurige ziekte, indien gewenst. Maar weet vooral dat u altijd de regie houdt over de werkzaamheden en inzetbaarheid van uw uitzendkrachten. Zij blijven voor ú aan het werk, onder de condities die u met hen afspreekt.

Zeer betaalbare backoffice ondersteuning

Veel tevreden klanten gingen u voor. Wat onze klanten ons vaak teruggeven is dat zij de backoffice administratie van hun flexwerkers zelf niet beter, maar vooral ook zelf niet goedkoper kunnen doen. Onze tarieven zijn namelijk zeer betaalbaar, we hanteren zelfs een beter-prijs-garantie.
Wij kunnen deze tarieven hanteren omdat wij werken met een vergaande automatisering, die ons veel extra werk uit handen neemt. Bovendien werkt dit zeer efficiënt en doeltreffend. Uitzendkrachten krijgen tijdig uitbetaald en alle gegevens zijn voor u en hen goed inzichtelijk. Dat werkt transparant en vertrouwd.

Payoffice staat voor:

Uitzendkrachten administratie uitbesteden in Dokkum

Wilt u ook kennismaken met onze betrouwbare en betaalbare backoffice ondersteuning in Dokkum en omgeving? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met Payoffice B.V. Onze professionele backoffice ondersteuning ontzorgt u op gebied van de personeels- en salarisadministratie van uw uitzendkrachten. Zo kunt u zich richten op andere zaken die in een drukke tijd uw aandacht behoeven en werken aan uw bedrijfsdoelen. Veel enthousiaste ondernemers gingen u voor.

Meer informatie over de mogelijkheden van backoffice ondersteuning in Dokkum en omgeving vindt u bij Payoffice B.V. Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen u in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek graag meer over onze dienstverlening.

Payoffice B.V.
Telefoon (kantooruren): 040 30 38 500
E-mail: info@payoffice.nl