Eindhoven werkt efficiënter dankzij backoffice ondersteuning

Backoffice Eindhoven neemt de administratieve handelingen van bedrijven uit handen.

Waar is uw organisatie goed in? U weet als geen ander waar uw krachten liggen en waar al uw energie en mankracht op gefocust dient te zijn. In elk geval niet op randzaken. Daarom is het goed dat u dingen zoals het werven en selecteren van geschikte uitzendkrachten en de daarbij behorende salarisadministratie kunt uitbesteden aan partijen die dit efficiënter doen dan uzelf, zodat u meer tijd overhoudt om uw producten of diensten te maken of verkopen.

Payoffice B.V. is actief als backoffice ondersteuning voor organisaties in Eindhoven en omstreken. Een backoffice ondersteuner is een externe partij die juridisch werkgever van uw uitzendkrachten wordt en hen zo kan betalen. Dit klinkt wellicht eng, maar dat is het niet. Het gaat om een waterdichte constructie waar u op elk moment onder uit kunt. Wij maken een G-rekening voor uw organisatie aan en zijn kapitaalkrachtig, waardoor uw uitzendkrachten iedere maand keurig op dezelfde dag betaald worden. Andere zaken waar onze experts voor zorgen en rekening mee houden:

  • Jaaropgaven
  • Ontslagprocedures
  • Loondoorbetalingen bij ziekte
  • Arbeidscontracten opstellen
  • Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen
  • Verstrekken van de jaaropgaven
  • Het werven en selecteren van geschikte kandidaten

De beste backoffice ondersteuning van Nederland

Hoe lang u ook zoekt, u zult geen betere backoffice ondersteuning vinden dan Payoffice B.V.. Hoe dat mogelijk is? Wij doen zoveel mogelijk op afstand en besparen daardoor veel reistijd en kosten. Dankzij ons in huis ontwikkelde softwarepakket, die onze klanten ook krijgen, kunnen uw uitzendkrachten online hun uren doorgeven en loonstrookjes checken.

Meer weten over ons dienstenpakket of onze lage omrekenfactor? Neem dan vandaag nog contact op. Wij komen met plezier in Eindhoven langs om de mogelijkheden te bespreken.