De verzorging van uw salarisadministratie door Payoffice B.V.

Backoffice Sassenheim door payoffice.nl

Wilt u als ondernemer in Sassenheim uw backoffice uitbesteden? Maak dan kennis met het bureau van Payoffice B.V.. Wij hebben al vele werkgevers en intermediairs in Sassenheim en omgeving mogen helpen met de ondersteuning van hun backoffice en loonadministratie. Wanneer u kiest om uw backoffice bij ons uit te besteden, nemen wij de zorg voor de salarisadministratie van u over. Bent u benieuwd geworden naar onze backoffice ondersteuning en de vele bijkomende voordelen? Neem dan contact op met ons maak een afspraak voor meer informatie. Wij verzorgen ook de backoffice van uitzendbureaus.

Waarom kiezen voor backoffice ondersteuning in Sassenheim?

Als werkgever in Sassenheim heeft u het altijd druk met uw bedrijf. U bent verantwoordelijk voor het aansturen van uw personeel, het uitvoeren van de bedrijfsplannen en het bijhouden van de salarisadministratie. Vooral deze laatste taak is voor veel ondernemers een doorn in het oog. Het bijhouden van de salarisadministratie kost veel tijd en energie. Gelukkig brengen wij als daar verandering in met onze backoffice ondersteuning. Wanneer u uw backoffice aan ons uitbesteedt in Sassenheim, verzorgen wij uw gedeeltelijke of volledige salarisadministratie. Hierdoor houdt u weer tijd en energie over om u te focussen op de core business.

De diensten van ons onze backoffice support

Zoals gezegd wordt bij een overstap naar onze backoffice diensten Payoffice B.V. verantwoordelijk voor uw salarisadministratie. Maar wat houdt dit precies in? En waar helpen wij u nog meer bij? Bij een overstap op backoffice ondersteuning worden wij verantwoordelijk voor de salarisbetalingen en andere administratieve taken. Wij stellen arbeidscontracten op, verzorgen de jaaropgaven en verwerken de CAO-wijzigingen. Ondanks dat het een groot verschil maakt voor u als werkgever, zullen uw werknemers op de werkvloer in Sassenheim niet veel merken van de overstap. De enige verandering is dat zij maandelijks hun loon ontvangen via onze backoffice ondersteuning in plaats van via u als werkgever. Wij regelen dus uw volledige salaris- en loonadministratie, zodat u weer een zorg minder heeft.

Onze voordelen

Payoffice B.V. heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Dit komt onder andere tot uiting bij de software die wij gebruiken. De software is in huis ontwikkeld en geeft de mogelijkheid om op afstand de gewerkte uren door te geven, bijvoorbeeld vanuit uw kantoor in Sassenheim. Vervolgens kunnen wij de salarisadministratie op orde brengen. Tevens bieden wij de volgende voordelen:

  • Maatwerk
  • Laagste prijs
  • Transparantie
  • VCU gecertificeerd
  • Deskundig personeel

Bel of mail ons en maak een afspraak

Wilt u met uw bedrijf gebruik meer gemak en uw backoffice daarom uitbesteden? Benader ons dan direct via telefoonnummer 040 – 30 38 500, stuur een e-mail naar info@payoffice.nl of laat uw gegevens achter op ons online contactformulier. Wij ontvangen dan graag meer informatie over uw wensen op het gebied van backoffice ondersteuning in Sassenheim.