Backoffice ondersteuning uitzendkrachten voor Tilburg en omstreken

Backoffice Tilburg door payoffice.nl

Tilburg is een bolwerk van industrie en bedrijvigheid. Als ondernemer weet u dat u met vele andere bedrijven concurreert. Daarom vindt u het belangrijk om zo gestroomlijnd mogelijk te werken. Activiteiten die u niet graag, niet goed of niet efficiënt uitvoert besteed uit aan een partij die dat wel kan. Laten we het specifiek eens over de salarisadministratie voor uw uitzendkrachten hebben. Deze klus kosten één of meerdere medewerkers maandelijks heel wat kopzorgen. Zou het niet prettiger zijn als zij hun uren konden steken in het maken van uw producten of het leveren van uw diensten? Door de werving- en selectieprocedure en de daarbij behorende loonadministratie voor uitzendkrachten uit te besteden aan Payoffice B.V. schroeft u uw productie op en kunt uw de vraag beter aan. En het hoeft niet eens veel te kosten.

Vraagbaak voor uw medewerkers

Laten wij eerlijk zijn: Payoffice B.V. is niet in Tilburg gevestigd. Sterker nog, wij zitten in Eindhoven. Maar voor een gespecialiseerd bedrijf in backoffice ondersteuning hoeft dit voor onze klanten geen probleem te zijn. Ons slimme softwarepakket maakt het namelijk mogelijk om loonstrookjes op afstand in te zien en de gewerkte uren online door te geven. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en de salarissen elke maand stipt uitbetalen. Ook beantwoorden wij vragen die uw uitzendkrachten of u hebben en scheppen wij duidelijkheid wanneer er CAO- of wetswijzigingen plaatsvinden. Dit werkt prettig en onbezorgd.

Laagsteprijsgarantie

Wij vinden transparantie en duidelijkheid belangrijk. Daarom doen wij niet geheimzinnig over onze prijzen. Ze mogen dan niet op onze website staan, maar u kunt ervan op aan dat wij de betere prijzen in Nederland hanteren. Geen enkele andere backoffice ondersteuning in Tilburg kan aan onze tarieven tippen. Het geheim daarachter is het softwarepakket dat wij hierboven al noemden. Wij besparen er veel kosten mee, die wij direct aan u doorberekenen. Benieuwd naar onze  tarieven en onze garantie? Profiteer van uw bezoek aan deze site en maak vandaag nog de keuze voor het uitbesteden van uw backoffice in Tilburg. Neem direct contact met ons op via 040 – 30 38 500.