Backoffice ondersteuning van uw uitzendkrachten in de zorg

Backoffice Tynaarlo door payoffice.nl

Tynaarlo, een stad met een groot aantal dorpskernen in het noorden van Drenthe. Strategisch gelegen tussen de steden Groningen en Drenthe. Een streek met voldoende werkgelegenheid. Bij diverse overheidsdiensten, bij bedrijven, binnen het MKB, in de toeristische sector en in de zorg.

Vooral in de zorgsector is er de laatste tijd veel werkgelegenheid bij gekomen in de regio. Met een vergrijzende bevolking is de vraag naar goed zorgpersoneel in Tynaarlo de laatste 5 jaar aanzienlijk toegenomen. In de zorgsector wordt veelal gewerkt met een grote flexibele personele schil. Payoffice B.V. biedt u als werkgever, ook voor uw uitzendkrachten en flexpersoneel in de zorg, een efficiënte en goedkope oplossing. Op veel plaatsen in Nederland leveren wij accurate en betrouwbare backoffice ondersteuning. En dat voor een zeer acceptabel tarief. Veel van onze klanten zeggen vaak tegen ons dat zij de personele administratie, de werving en selectie en de begeleiding van hun uitzendkrachten op gebied van wet- en regelgeving zélf niet sneller, beter of goedkoper kunnen doen.

Vakkundige specialist in backoffice ondersteuning in Tynaarlo

Bij Payoffice nemen wij u graag uw backoffice administratie in Tynaarlo uit handen. Een klus die u zelf vaak veel tijd kost en hoofdbrekens bezorgd. Vaak huurt u flexibel personeel in in tijden van krapte of in tijden van extra drukte. U heeft dan zelf geen tijd en aandacht voor hun vaak omvangrijke administratie. Maar deze administratie kunt u prima bij ons onderbrengen. Dat geldt voor uw zorgpersoneel, maar ook voor al het andere flexpersoneel dat bij u werkt.

Meer tijd en energie voor uw kernactiviteiten

Wanneer u kiest voor de backoffice ondersteuning van Payoffice kunt u rekenen op echt maatwerk. Bij ons kunt u kiezen uit een omvangrijk pakket van diensten. Aan u de keus! U houdt immers de touwtjes in handen. Zo kunnen wij de uren-, loon- en salarisadministratie van u overnemen. Geheel of gedeeltelijk. Ook kunnen we uw werving en selectie verzorgen en doen we het contractmanagement van uw uitzendkrachten. Binnen onze backoffice ondersteuning in Tynaarlo verzorgen we ook jaaropgaven en assistenten bij ontslag en bij langdurig ziekte van uw flexwerkers.
Met onze dienstverlening creëert u zo meer tijd voor uzelf en uw bedrijf. Neem snel contact op met onze professionals voor meer informatie. Samen verkennen we graag de mogelijkheden van backoffice ondersteuning in Tynaarlo of een van omliggende dorpen, w.o. Zuidlaren, Midlaren, Eelde, Vries en Donderen. Zo maakt u kennis met de vele voordelen van ons backoffice uitzendbureau.

De voordelen van backoffice ondersteuning Tynaarlo

In goed overleg met onze specialisten geniet u van de volgende voordelen:

  • Wij verrichten de werving- en selectieprocedure voor u
  • Wij kunnen uw loon-, uren- en salarisadministratie doen
  • U heeft meer inzicht in de administratie van uw uitzendkrachten vanuit Tynaarlo
  • Wij hebben een transparante, geheel geautomatiseerde manier van werken
  • Wij bieden de betere-prijs-garantie
  • U heeft zelf de regie over uw administratiezaken
  • Wij onderhouden de contacten met de uitzendkracht voor u en informeren en ondersteunen hen waar nodig
  • Voor u minder werkdruk in tijden waarin u uw focus liever op uw kernactiviteiten richt.

Vraag offerte aan voor uw backoffice ondersteuning

Wilt u een offerte aanvragen voor de backoffice administratie van uw uitzendkrachten en andere flexwerkers, zoals oproepkrachten en zzp’ers? Dat kan eenvoudig middels ons offerte-formulier.

Wilt u eerst meer informatie, stuur ons dan een e-mail met uw verzoek info@payoffice.nl. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen tijdens kantooruren 040 3038500. Wij staan graag voor u klaar met backoffice ondersteuning in Tynaarlo.