Backoffice ondersteuning blijkt voor freelancers dé oplossing

Zekerheid als freelancer met backoffice ondersteuning

Freelancen wordt steeds populairder. Maar vaak schrikken ondernemers van de grote onzekerheid die het met zich meebrengt. Immers, als u kiest om voor uzelf te gaan werken, vanuit een WW bijvoorbeeld, heeft u dan nog wel ergens recht op? U verwacht uw eigen boontjes te kunnen doppen als zelfstandig ondernemer, maar eerlijk is eerlijk: het kan wel even duren voordat uw onderneming voldoende inkomsten genereert. Hoe komt u die onzekere start door? Payoffice B.V. biedt de oplossing. Kies voor backoffice ondersteuning!

De vele voordelen van backoffice ondersteuning

Eind 2016 is onderzocht hoe het gesteld staat met de backoffice. Ruim 10.000 freelancers en flexwerkers werden ondervraagd over hun ervaringen en contracten aangaande backoffice ondersteuning. De resultaten waren opzienbarend. Het aantal freelancers met backoffice ondersteuning bleek met zo’n 36% te groeien! Deze toename bleek zowel te gelden voor jongeren als voor 45-plussers. Waarom is het uitbesteden van de backoffice zo ontzettend populair? Freelancen en het hebben van backoffice ondersteuning is ideaal omdat het recht op WW niet verloren gaat. Bent u dus een jonge startende ondernemer zonder werk en wilt u voor uzelf beginnen? Kies dan voor backoffice ondersteuning . Bent u uw baan na jaren verloren wegens die welbekende reorganisaties? Word zelfstandig ondernemer en laat uw salarisadministratie verzorgen door Payoffice B.V.. Op die manier behoudt u een basisinkomen en kunt u rustig aftasten of het ondernemerschap iets voor u is.

Waarom freelancers hun backoffice uitbesteden

Naast het feit dat werken met een backoffice ondersteuning veel ruimte, tijd en rust biedt, is het ook nog eens een prettige manier om flexibel te kunnen werken zonder tussenkomst van een uitzendbureau of arbeidscontract. Met behulp van een backoffice constructie kunnen freelancers onafhankelijk blijven werken, maar genieten ze wel van de zekerheid van een correct geregelde salarisadministratie. En omdat ons bedrijf rekening houdt met afdrachten van loonheffingen en sociale premies lopen freelancers op deze manier ook geen risico op naheffingen en boetes van de Belastingdienst. Kortom, kies ook voor backoffice ondersteuning:

  • Vast tarief
  • Heldere afspraken
  • Transparante werkwijze
  • Meer tijd voor uw eigen werk
  • Geen facturen van instanties meer

Kies ook voor vrijheid, veiligheid én voordeel

U begrijpt, het uitbesteden van uw backoffice is een veilige en voordelige manier om op een prettige wijze kennis te maken met het zelfstandig ondernemerschap. U geniet enerzijds van die heerlijke vrijheid, terwijl uw financiële zaken anderzijds vlekkeloos geregeld worden. Neem contact op met Payoffice B.V. via telefoonnummer 040 – 30 38 500 voor het maken van een afspraak. Dan vertellen wij u graag meer over de vele voordelen van backoffice ondersteuning!