Backoffice ondersteuning voor uitzendkrachten in Zwolle

Backoffice Zwolle door payoffice.nl

Het gaat goed met uw bedrijf in Zwolle, maar het kan altijd beter. Eén van de dingen die het verschil kunnen maken, is het uitbesteden van niet-relevante werkzaamheden. Daarmee bedoelen wij zaken als de schoonmaak en de administratie. Wanneer u zich geen zorgen wilt maken over uw financiële en administratieve verplichtingen omtrent uw uitzendkrachten, bent u bij ons aan het juiste adres.

Payoffice B.V. is actief in heel Nederland, dus ook in Zwolle. Al meerdere bedrijven in Zwolle hebben onze backoffice ondersteuning ingeschakeld. Onze gestroomlijnde werkwijze en betere prijzen zijn twee goede redenen om voor ons te kiezen. De belangrijkste reden blijft echter het feit dat u zich weer volledig op ondernemen kunt richten: op uw kernactiviteiten.

Wat is backoffice ondersteuning?

Uw onderneming in Zwolle heeft uitzendkrachten in dienst. Wanneer u uw backoffice voor hen gaat uitbesteden, komen deze uitzendkrachten in dienst bij Payoffice B.V.. Dit is een juridische constructie die het mogelijk maakt om uw uitzendkrachten op tijd uit te betalen – maand in, maand uit. Aan de oppervlakte verandert er niets: u blijft de baas en hakt de knopen door. Het waterdichte contract kunt u daarnaast op elk moment opzeggen. In de praktijk gebeurt dit doorgaans niet, omdat backoffice ondersteuning een ware uitkomst voor een bedrijf blijkt te zijn. Ook de gehele werving- en selectieprocedure voor geschikte uitzendkrachten nemen wij van u over.

Unieke garantie

Payoffice B.V. hanteert de betere prijzen in Nederland. Wij zijn daar zo zeker van, omdat wij speciaal voor ons en onze klanten een softwarepakket hebben ontwikkeld dat ons veel kosten bespaart. Een besparing die wij direct aan onze klanten doorberekenen. Via onze software kunnen uw uitzendkrachten en u hun loonstrookjes inzien en hun gewerkte uren doorgeven. Waar nodig zitten wij klaar om vragen per e-mail of telefonisch te beantwoorden.

Dus waar wacht u nog op? Profiteer meteen van uw bezoek aan deze website en neem nu contact met ons op via 040 – 30 38 500. Wij komen graag in Zwolle langs voor een offerte op maat voor uw backoffice ondersteuning.