Urenbriefjes verwerken

Verwerking urenbrief

Wanneer het tijd is om betaald te worden voor je werk, moet je een urenstaat indienen. Deze korte handleiding helpt u om alles bij de eerste poging meteen goed te doen.

Allereerst moet je ervoor zorgen dat alle uren die je hebt gewerkt nauwkeurig in je urenstaat worden ingevuld. Je kunt ze met de hand invullen of software gebruiken die automatisch berekent hoeveel uur je hebt gewerkt.

Zodra u de uren voor al uw gewerkte dagen hebt ingevoerd, moet u uw uurloon invoeren. U kunt uw supervisor of de personeelsafdeling vragen naar dit tarief als u het niet zeker weet.

Controleer ten slotte of alles correct is en dien de urenstaat in bij uw supervisor. Uw bedrijf zal het binnen een paar dagen verwerken.

Werknemers moeten in een timesheet alle uren die ze gewerkt hebben en hun uurtarief invullen. Daarna kunnen ze het indienen bij een supervisor of de personeelsdienst. Het bedrijf zal de urenstaat binnen een paar dagen verwerken

De laatste stap is dat een werknemer controleert of alles correct is voordat hij het indient bij hun leidinggevende of de personeelsafdeling. Het bedrijf zal het binnen een paar dagen verwerken.

Op een timesheet moeten de gewerkte uren en het uurloon voor elke dag worden ingevuld en vervolgens worden ingediend bij de supervisor of de personeelsdienst voor verwerking in het salarisadministratiesysteem. Het duurt slechts een paar dagen voordat deze informatie is verwerkt.

De laatste stap is dat de werknemer controleert of alles correct is voordat hij het indient bij zijn supervisor of de personeelsafdeling. Het duurt een paar dagen voordat deze informatie is verwerkt.

Het duurt slechts een paar dagen voordat de urenstaat van een werknemer door zijn supervisor of de personeelsafdeling in het salarisadministratiesysteem is verwerkt nadat het is ingediend.

Wat kunt u verwachten van ons

Ben je eigenaar van of wil je een uitzendbureau beginnen? Als u dat doet, dan zijn er een aantal dingen die u moet weten.

Eén ding waar u bijvoorbeeld rekening mee moet houden, is dat de loonadministratie een zeer vervelend proces kan zijn voor het bureau. Om dit probleem op te lossen en uw bedrijf soepel te laten draaien, kan het verstandig zijn om uw salarisadministratie uit te besteden.

We weten allemaal dat het bijhouden van de belastingen een heel gedoe kan zijn – genoeg om sommige mensen ertoe te brengen fulltime een accountant of boekhouder in dienst te nemen alleen maar om hun loonlijst op orde.

Als u van plan bent uw loonlijst uit te besteden, zijn er een aantal dingen die u in een outsourcingbedrijf moet overwegen of waarnaar u moet zoeken. U moet er zeker van zijn dat het bedrijf een goede reputatie heeft en over de middelen, deskundigheid en uitrusting beschikt die nodig zijn om u nauwkeurige loontarieven voor uw werknemers te kunnen bieden.

Het outsourcingbedrijf moet ook ervaring hebbenomgaan met uitzendbureaus. Zij moeten over de vaardigheden, het gekwalificeerde personeel en de kennis beschikken om uw rekeningen correct te beheren en tegelijkertijd het loon van uw werknemers correct te houden.

Vraag een offerte aan

Er kan geheel vrijblijvend een offerte aan worden gevraagd, zodat u weet waar u aan toe bent. Neem contact op voor een offerte op maat. Op kantooruren zijn wij bereikbaar op tel.

040 – 30 38 500.