Zeeland kiest voor backoffice uitbesteden

Backoffice Zeeland door payoffice.nl

Of uw bedrijf nu in Middelburg, in Vlissingen, in Goes of Terneuzen is gevestigd, bij ons kunt u terecht voor het uitbesteden van uw backoffice voor uitzendkrachten wat u tijd en geld bespaard. Payoffice B.V. is in heel Zeeland en ver daarbuiten actief op het gebied van werven en selecteren van geschikte uitzendkrachten tot en met de daarbij behorende salarisadministratie. Bedrijven zoals het uwe schakelen ons in om vervelende randzaken uit te besteden. Zo kunnen zij zich weer volledig concentreren op hun kernactiviteiten; activiteiten die voor directe omzet zorgen. Wij nemen u de volgende activiteiten en verplichtingen uit handen:

  • Werving- en selectieprocedure geschikte uitzendkrachten
  • Ontslagprocedures
  • Jaaropgaven opstellen
  • Wets- en CAO-wijzigingen
  • Arbeidscontracten opstellen
  • Salaris doorbetalen bij ziekte
  • Contacten onderhouden
  • Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen

Wanneer uw voor backoffice ondersteuning kiest, bent u in goed gezelschap. Diverse grote en middelgrote bedrijven in Zeeland, waaronder enkele bekende namen, kozen reeds voor onze service. In feite is backoffice voor uitzendkrachten uitbesteden geschikt voor elk bedrijf die werkt met uitzendkrachten. Hoe het werkt? U betaalt wekelijks een factuurbedrag dat is gebaseerd op het totale brutoloon in uw bedrijf, vermenigvuldigd met een omrekenfactor.

Online backoffice ondersteuning is beter

Hoe graag wij ook in Zeeland zijn, wij houden kantoor in Eindhoven. Toch hoeft dat geen beletsel te zijn voor een vruchtbare samenwerking. Dankzij ons in huis ontwikkelde softwarepakket helpen wij onze klanten grotendeels op afstand. Uitzendkrachten geven online gewerkte uren door en bekijken via een beveiligde omgeving hun eerdere loonstrookjes. Vragen beantwoorden wij  met plezier telefonisch of per e-mail. Dankzij deze werkwijze besparen wij kosten die andere backoffice ondersteuners wel in rekening brengen.

Wilt u een offerte op maat of wenst u meer informatie over onze diensten te ontvangen, neem dan nu meteen contact met ons op. Wij komen graag in Zeeland langs om de mogelijkheden voor samenwerking te bespreken.