Backoffice administratie

Backoffice ondersteuning voor uitzendkrachten

Backoffice administratie van payoffice.nl

Een administratieve afdeling komt om in de papieren, ook al zijn vele van die facturen en contracten tegenwoordig gedigitaliseerd. Hoe dan ook, het is een ware uitkomst wanneer u enkele werkzaamheden betreffende uw uitzendkrachten uit kunt besteden aan een partij die zich daar helemaal op toegelegd heeft. Concreet hebben wij het over werkzaamheden en verantwoordelijkheden zoals:

backoffice administratie

Minder administratie voor u​

De term die bovenstaande klussen onder één noemer vangt is ‘backoffice ondersteuning’. Wanneer u een contract met Payoffice B.V. afsluit, werven en selecteren wij de uitzendkrachten . Dat stelt Payoffice B.V. in staat om uw uitzendkrachten hun loon uit te betalen en u andere financieel-administratieve zorgen uit handen te nemen, zodat u daar geen zorgen meer over heeft. Het klinkt misschien riskant, maar dat is het niet. Dankzij het waterdichte contract houdt u de touwtjes stevig in handen. Ook kunt u de overeenkomst op elk moment weer breken. In de praktijk gebeurt dit doorgaans niet, omdat backoffice ondersteuning uw bedrijf enorm ontzorgt. En om de prijs hoeft u het niet te laten bij Payoffice B.V.
Nieuwsgierig geworden? Wij komen graag langs om de mogelijkheden voor samenwerking te bespreken en een offerte op maat op te maken. Neem nu dan ook contact met ons op via 040 – 30 38 500.

Wij verzorgen graag uw backoffice, waarbij wij indien gewenst uw gehele administratie op ons nemen!