Backoffice benzinestations

De administratie van uitzendkrachten in tankstations uitbesteden

Backoffice benzinestations door payoffice.nl

Tankstations vindt men wereldwijd. Het is dan ook een branche waar sprake is van veel wisselend personeel, waaronder ook veel uitzendkrachten. Voor hen moet er ook een complete salarisadministratie bijgehouden worden, hetgeen eigenlijk niet behoort tot de kernactiviteiten en gezien wordt als een administratieve rompslomp.

Om u te verlossen van deze administratieve rompslomp kunt u een erkende backofficepartij inschakelen zoals Payoffice B.V. Wij van Payoffice B.V. zijn voor u de meest interessante partner als het gaat om uitzendkrachten en de daarbij behorende administratie. Zo nemen wij de volgende verantwoordelijkheden van u over:

backoffice benzinestations

Kies voor Payoffice B.V.?

U bespaart veel tijd en moeite, doordat wij een in huis ontworpen softwarepakket aanbieden. Dit biedt de mogelijkheid aan u en uw uitzendkrachten om de gewerkte uren online door te geven, eerdere loonstroken in te zien en persoonlijke gegevens aan te passen. Mocht u toch liever telefonisch contact willen, dan staan onze medewerkers u graag te woord.

Meer weten over het uitbesteden van uw backoffice aan een ware specialist? Neem contact met ons op om te ontdekken hoe Payoffice B.V. u kan helpen !