Backoffice beveiliging

Backoffice ondersteuning voor de beveiliging

Backoffice Beveiliging door payoffice.nl

Ieder bedrijf heeft zijn specialiteit. Om succesvol te zijn, is het belangrijk om zoveel mogelijk tijd aan die specialiteit te wijden. Randzaken die u kunt uitbesteden, kunt u het beste overlaten aan een betrouwbare partij. Een goed voorbeeld daarvan is de loonadministratie voor uitzendkrachten. Payoffice B.V. neemt die graag van u over. Wij werken al voor meerdere bedrijven die actief zijn in de beveiliging en voegen uw organisatie graag aan ons klantenbestand toe. Doordat wij voornamelijk online werken en onze bedrijfsvoering maximaal stroomlijnen, hebben wij nog voldoende capaciteit voor nieuwe klanten.

backoffice beveiliging

Zo werkt het uitbesteden van uw backoffice

U vraagt zich wellicht af wat een bedrijf dat gespecialiseerd is in backoffice ondersteuning voor uitzendkrachten precies doet. Wij kunnen niet voor andere partijen spreken, maar Payoffice B.V. neemt een groot aantal werkzaamheden en verantwoordelijkheden van u over, zodat u zich weer volledig kunt concentreren op uw corebusiness. Over de volgende zaken hoeft u zich niet langer te ontfermen, omdat wij daar zorg voor gaan dragen:

Wanneer u een bedrijf zoals Payoffice B.V. in de arm neemt, komen uw uitzendkrachten juridisch bij ons in dienst. Dat stelt ons in staat om maandelijks stipt het loon aan uw uitzendkrachten uit te betalen. Ook geeft u ons de bevoegdheid om jaarverslagen op te stellen en andere van de bovenstaande klussen voor u uit te voeren. Het gaat om een juridische constructie waar u op elk moment onderuit kunt.

In de realiteit verbreken beveiligingsbedrijven zo’n overeenkomst niet zo gauw, vanwege de vele voordelen die de samenwerking oplevert. Payoffice B.V. heeft een in huis ontwikkeld softwarepakket waarmee uw uitzendkrachten de gewerkte uren doorgeven en eerdere loonstrookjes kunnen inzien. Dit levert enorme kostenbesparingen op, die u in uw prijzen weerspiegeld ziet.

Neem nu contact op via 040 – 30 38 500 en besteed de backoffice van uw beveiligingsdiensten uit aan Payoffice B.V.!