Backoffice overslag

Backoffice ondersteuning bij laad-, los- en overslag activiteiten

Backoffice overslag door payoffice.nl

Nederland is een doorvoerland. Met wel zestien (!) zeehavens waaronder één van de grootste ter wereld, én een internationaal vermaard vliegveld, is ons kleine kikkerlandje een belangrijke schakel tussen Amerika, Azië en Europa. Dat betekent niet alleen een logistieke uitdaging voor de transportondernemingen, het legt ook een zware druk op de specialisten in laad-, los en overslagactiviteiten. 
De vooruitzichten voor de Nederlandse  havenoverslagsector zijn rooskleurig. In de toekomst blijft Rotterdam koploper in Europa, dankzij de overslag van olie en containers. Per schip worden bovendien gemiddeld steeds meer containers gelost, samenhangend met de voortgaande schaalvergroting in de containervaart. Met het groeien van de containeroverslag ontstaat er eveneens een groeiende behoefte aan gekwalificeerd personeel. 

backoffice overslag

Minder zorgen met backoffice ondersteuning

Wij gaven het hierboven al aan: in de catering heeft u uw handen vol aan het bereiden en serveren van maaltijden. Om over de logistieke ondersteuning maar niet te spreken. De deskundige experts van Payoffice B.V. nemen u heel wat zorgen uit handen met administratieve ondersteuning op het gebied van de verloning van uitzendkrachten. Online geven uw uitzendkrachten hun gewerkte uren door en kunnen ze hun eerdere loonstrookjes inzien. Wij betalen hen vervolgens stipt en snel. Ook voor vragen kunnen ze voortaan bij ons terecht. Wel zo prettig voor u, toch?

Schoenmaker blijf bij uw leest.

U wilt zich vanzelfsprekend richten op uw kernactiviteiten en niet op zaken die niet tot uw core business behoren. Een goed onderhouden netwerk is in uw branche bovendien een ‘must’. Het zijn allemaal werkzaamheden die niet tot deze kernactiviteiten behoren. Deze kunt u dan ook het beste uitbesteden aan een gespecialiseerde partij. Payoffice kan u ondersteunen bij het verzorgen van uw backoffice. Denkt u hierbij aan:

Tijdwinst en kostenbesparing

Ons moderne en op maat gebouwde softwarepakket levert tijdwinst én kostenbesparing op. Uw uitzendkrachten geven snel en accuraat hun gewerkte uren online aan ons door en kunnen relevante documentatie inzien. Payoffice verzorgt vervolgens de uitbetaling en de administratie. Payoffice beschikt bovendien over de meest actuele kennis van geldende wet- en regelgeving zodat u met vragen altijd op ons terug kunt vallen.

Kennis maken?

Benieuwd waarmee wij u nog meer kunnen ondersteunen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan! U kunt telefonisch contact opnemen 040 30 38 500 of per e-mail info@payoffice.nl. De specialisten van Payoffice vertellen u graag meer over de vele voordelen van backoffice ondersteuning!