Backoffice Amstelveen

Inhoud

☎ 040 - 30 38 500

Backoffice uitbesteden in Amstelveen bespaart tijd en geld

Vraag een offerte aan


Er kan geheel vrijblijvend een offerte aan worden gevraagd, zodat u weet waar u aan toe bent. Neem contact op voor een offerte op maat. Op kantooruren zijn wij bereikbaar op tel.

040 – 30 38 500.

Uw backoffice Amstelveen uitbesteden

Indien u niet langer de rompslomp omtrent de salarisadministratie voor uitzendkrachten wenst, zou backoffice ondersteuning in Amstelveen (Noord-Holland) van Payoffice B.V. ook u uitkomst kunnen bieden. Payoffice B.V. heeft ruime ervaring in het overnemen van de werkzaamheden rondom de salarisadministratie van uitzendkrachten in Amstelveen. Hierbij helpen wij bedrijven met het werven en selecteren van uitzendkrachten en de daarbij behorende salarisadministratie. Het doorvoeren van cao-wijzigingen en het opstellen van de jaaropgaven is voor hen gesneden koek. U kunt er dan ook met een gerust hart vanuit gaan dat de verzorging van de backoffice naar behoren gebeurt.

Backoffice ondersteuning in Amstelveen ook mogelijk

Als u kiest voor backoffice ondersteuning, dan bespaart u zichzelf een hoop tijd en moeite. Bij backoffice ondersteuning worden wij verantwoordelijk voor de verzorging van uw salarisadministratie van uitzendkrachten. U hoeft zich dan dus niet langer meer bezig te houden met het vastleggen van de arbeidsvoorwaarden en het bijhouden van eventuele cao-wijzigingen. Werven en selecteren van uitzendkrachten en een arbeidsovereenkomst opstellen hoeft u niet meer te doen, dat doet Payoffice B.V. voor u, ook in Amstelveen.

Welke voordelen heeft backoffice ondersteuning voor u?

Om het u gemakkelijk te maken zetten wij op een rijtje wat u voor baat kunt hebben bij het uitbesteden van uw loonadministratie voor uitzendkrachten:

  • U heeft zelf geen werving- en selectieprocedure
  •  Besparing van tijd en daarmee geld
  • Geen ingewikkelde juridische teksten meer opstellen
  • Uw uitzendkrachten uit, bijvoorbeeld, Amstelveen krijgen netjes betaald
  • De manier van backoffice ondersteuning kunt u zelf bepalen
  •  

Voor u betekent dit dat u nog steeds contact houdt met uw uitzendkrachten, doordat u de functioneringsgesprekken kan blijven voeren. Ook bent u degene die de touwtjes in handen houdt als het gaat om de hoogte van het salaris en dergelijke. Kortom, u kunt zich richten op de zaken die belangrijk zijn voor een succesvol bedrijfsvoering in Amstelveen. Onze medewerkers regelen tot in de puntjes de backoffice, ook in Amstelveen.

Een offerte op maat

Voordat u in zee gaat met ons, wilt u uiteraard eerst weten welke kosten daar aan zijn verbonden. Dat begrijpen wij maar al te goed. Wij kunnen u garanderen dat backoffice ondersteuning voor uitzendkrachten ook voor u geld kan schelen. Het is afhankelijk van het aantal uitzendkrachten dat u in dienst heeft en van welke services u gebruik wilt maken. Als u ook benieuwd bent geworden naar wat onze backoffice ondersteuning voor u in Amstelveen kan betekenen, dan nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen. Wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar op telefoonnummer 040 – 30 38 500. Onze medewerkers zullen u zo adequaat mogelijk te woord staan. Voor zorgeloze backoffice ondersteuning in Amstelveen moet u dus bij Payoffice B.V. zijn.